| Ghiordi a întrebat:

Daca as lua un SSD extern si as instala windows-ul pe el in loc sa imi iau un SSD intern, se simte diferenta?

Răspuns Câştigător
| DoarCineva7689 a răspuns:

Pe scurt:Nu.
Pe lung: Mai intai nu uita că trebuie să fi sigur că nu exista o șansă sa iasa din slot SSD-ul pentru ca ar face un freeze in timpul folosirii, pierzand datele daca se incarca ceva in timpul extragerii.
Apoi As zice să instalezi un OS in SDD-ul intern de backup in caz de pierderea celui extern, pentru a vă putea extrage datele din SSD-ul intern fără sa il extragi din dispozitiv (laptop, pc). Consider ca in cazul spus pe lung datele pesonale (poze, filme, jocuri) sunt stocate in SSD-ul intern.
In opinia mea, instalează-ți Windows-ul in SSD-ul extern, iar sistemul de operare de backup,(iti recomand Ubuntu) in cel intern. Fundă?

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Se simte diferenta ca NICIODATA nu rulezi os-ul de pe chestii externe, doar stick in caz de ceva. De ce? Cablu, conexiuni, posibile probleme de alimentare> date corupte, buba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evident că nu. Care mai e rostul SSD-ului dacă îl limitezi cu un adaptor extern? Poate dacă ai e-SATA, dar bănuiesc că nu e cazul, cred că vorbești de USB...

| DoarCineva7689 a răspuns:

Pe scurt: Nu.
Pe lung: vezi să nu iasă SSD-ul.

| DoarCineva7689 a răspuns (pentru DoarCineva7689):

Versiunea pentru leneși