| Sprike a întrebat:

Daca intru pe o conversatie pe facebook si apoi aleg optiunea ''sterge mesaje'' si selectez cateva mesaje care vreau sa nu mai apara deloc in aceea conversatie si apoi le sterg, celalalt utilizator cu care am vorbit o sa mai vada mesajele, sau nu o sa le mai vada deoarece le-am sters eu?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa le vada, stergerea functioneaza doar pentru tine

| Andeuta a răspuns:

Din pacate da laughing. Mesajele nu mai pot fi vazute doar de pe contul tau.

| CatalinaMA a răspuns:

Da. logic ca o sa le vada, nu are treaba fb tu cu a celeilalte persoane