Daca ai XP se vor pierde toate datele si iti da o eroare cand instalezi si iti spargi softu... va dura foarte mult sa treci de la XP la 8 din urmatoarea cauza daca ai XP prin windows update ajungi la vista (2ore) tot prin windos updat ajungi la 7 (2 ore jumate) din 7 la 8 (1 ora) din 8 la 8.1 (1 ora) (DAR NU O SA MAI FIE COMPATIBILE DRIVERELE DECI MAI BN STERGI XP SI BAGI 8 DIRECT CA TOT ASA PIERZI DRIVERELE BAGI DATELE SI PROGRAMELE PE UN CD SI GATA ) pentru ca atunci cand ajungi la windows 7 nu mai ii compatibil nici un program si nici un driver asa ca pune mana cumpara vreo 5 CD-uri baga pozele muzica, etc si bft la instalat windos 8 (1 ora) Bft! Funtita?
Mi-am instalat acum 3 zile windows 8 de pe net (aveam windows 7) daca il instalezi peste windows 7 iti vor ramante toate datele pe PC inclusiv drivere (video, audio, net) deci in concluzie nu trebuie refacuta conexiunea decat daca esti prin wairlles va trebui rebagata parola :D mie unul mi se pare ca ruleaza mai bine ca si 7 dar la cel de pe net va trebui activata liceenta (sa il crackuiesti putin) poti vedea in urmatorul tutorial cum se face (citesti in descriere) mie mi-a mers :D Bft!
http://www.youtube.com/watch?v=8F_C6keUMfU
Primesc Fundita?
Imi poti da site-ul de unde il pot instala? Apropo merge si daca am avut inainte windows xp?
Dra pot sa-mi descarc Windows 7 de pe net gratis?