Întrebare recomandată | Adeeeeeee a întrebat:

De ce in loc de un canal, am 2 canale? De exemplu, in loc de un singur ProTV am de doua ori ProTV.Am incercat sa-i dau "Cautare", iar dupa mi-a mai aparut si al 3-lea canal...
Ce as putea sa-i fac? :'(

5 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Buna,

Este posibil ca unele sa iti apara si in format HD, doar ca iti trebuie si un aparat special pentru asta, daca tv-ul tau nu este prea nou.

| dannyel86 a răspuns:

Sunt posturi care se prind pe mai multe frecvente, iar daca dai cautare automata, e foarte probabil sa se repete (si nu doar un canal tv, ci mai multe). Trebuie sa dai cautare manuala si sa inregistrezi doar cea mai clara pozitie a canalului respectiv. E o munca migaloasa, dar merita efortul, pentru ca iti poti aseza posturile in ordinea dorita.

| FuriaGogoasei a răspuns:

Pentru ca acea Cautare iti pune programele automat, iti ocupa sloturile libere cu ce gaseste prima data. Ce poti sa-i faci? Sa iti asezi programele dupa bunul plac, manual la fiecare canal.

| Locus a răspuns:

Pai poate ii doar o eroare cand dai cautare automata de 2 ori ca si la mine am canale duble intri in meniu de la telecomanda si daca nu ma insel exista acolo o optiune de stergere canal cred ca asa se sterg canalele in plus.

| tomitza77 a răspuns:

Daca ai cumva receiver trebuie sa-l resetezi : meniu-instalare-parola 0000-setare implicita.De aici urmezi pasii afisati pe ecran.
La fiecare cautare trebuie sa faci treaba asta, altfel o sa patesti la fel.