| Wirstblase a întrebat:

Deci, de cateva ore aud un sunet, un bipait: suna ceva de genul: bip inalt, bip jos bip jos. Nu inteleg ce tot face asa, deja imi face pe nervi, a mai fost cineva in aceasta situatie?
, bipaitul se aude din directia routerului wireless-switchbox-ului tv si al dulapului cu electronice. Prima oara am crezut ca este un telefon vechi care ramane fara baterie, deoarece suna ca si tastele unui telefon. apoi am scos toate lucrurile posibile care ar putea scoate orice sunet, orice are baterie din dulap. peste cateva minute BIP BIP BIP. daca cineva cunoaste situatia aceasta, iar este o problema de la switchbox (pentru ca din cand in cand se lumina led-ul "alarm" de pe el. m-am decis sa pun un microfon pentru a inregistra sunetul, iar m-am gandit sa calculez la ce interval se aude, dar am observat ca se aude la intervale diferite de timp (20-30 min sau chiar 1 ora. ) ce sa fac?

1 răspuns:
| Eastwood a răspuns:

Salut si mie mi se intampla mai demult, se auza in urechea stanga la mine, cand eram concentrat, nu am mai patit de atunci dar nici nu stiu cum a trecut. De la sine ma gandesc!