| Shimonakatokka a întrebat:

Dintr-o data calculatorul meu are o eroare... Mi se blocheaza ecranul brusc timp in care cateodata, imi apare 'explorer is not resp...' Isi revine, dar in max. 2 minute iar blocare. Pc-u e bunicel(n-am probleme la Skyrim pe high). In timpul dintre erori nu functioneaza netu.

PS: tocmai deschisesem un server bukkit de minecraft. Mergea ff bine si am zis ca azi am sa bag pluginul essentials. Am facut asta imediat duipa deschiderea pcului. In timp ce citeam "hepul de op," mi s-a blocat prima oara. Sa fie de la sv? Sa fie ceva legat de Ram oare? 4Gb ram win 7 ultimate gpu:ati radeon hd3800 serries cpu: amd athlon 4400 x2 dual core

Funda

4 răspunsuri:
| meee23 a răspuns:

O mica optimizare cu ccleaner http://www.tutorialepc.ro/ccleaner-optimizare-sistem-de-operare.html nu ar strica. Fa tot ce ai facut pana acum in sens invers. dezinstalare....etc

| Cezar a răspuns:

Posibil din cauza serverului, sa fie prea solicitat calculatorul, daca iti apare aceea eroare atunci cand ai serverul deschis. Altceva nu cred ca poti face, doar sa mai ...bagi o scanare sa vezi daca ai virusi, in ultim caz doar sa reinstalezi windows-ul.

| Shimonakatokka explică (pentru Cezar):

Singurul player care a intrat pe el vreodata am fost eu. Sa fie solocitat? Apare eroarea aia mereu orice as face. Cel mai deranjant e ca nu se incarca netu. Eu acum sunt pe tableta...

| Loewee a răspuns (pentru Shimonakatokka):

Cel mai sigur reinstaleaza windowsul. happy explorer.exe se blocheaza de obicei cand ai virusi.