Ce solutie imi recomandati? Am net de la RTC, Clicknet, modem Speedtouch 546(i)v6; problema e ca se restarteaza des, l-am conectat la un stabilizator de tensiune Apollo AVR 600M, dar tot se restarteaza, ce-i drept la intervale mai mari de timp.
Sa iti schimbi internetul, rtc-ul nu este deloc bun...si raspuns pentru doctor_pc, nu am vazut...nu cred ca sunt
Si chiar daca sunt si sunt bine intentionati, oricum nu-i asculta nimeni, incearca si da si tu raspunsuri documentate si la obiect, daca observi vreo reactie te-as ruga sa-mi spui si mie.
Nene, pe site-ul asta umbla lume de tot felul. Ce? crezi ca poate esti mai tare, daca ai numele doctor_pc?
Intr-o vreme am lucrat in asistenta tehnica pentru hardware, si eram pasionat. S-a dus de mult interesul si nu mai sunt la curent, dar uneori se intampla sa am un raspuns potrivit. Tu ti-ai pus un nume pompos dar nu prea le ai, din ce vad aici: http://www.TPU.ro/tehnologie/cati-kb-are-un-gb/
Sa bage un mouse in usb stie oricine;)
Depinde ce intelegi prin expert... dar sunt cativa care se descurca
![]()
Numai bine, Shin
Au venit doi viteji de la `grectelecom` si mi-au schimbat modem-ul( Huawei); o sa revin cu noutati despre cum s-a schimbat treaba, daca e cineva interesat.
Cristian raspunsul care l-am dat la intrebarea respectiva a fost estimativ pentru a intelege mai bine tipu cat vine in kb, nu am vrut sa il incurc cu zecimale dar in fine intrebarea pusa de mine nu era pentru a ma comara cu alti sau a arata ca sunt bun, era pentru a cere ajutor de la cineva dar din pacate nu ai inteles.
vladutzumuresan1996 întreabă: