| HelloWirus a întrebat:

Exista vreun program care sa inlocuiasca Adobe Flash Playerul? Deoarece am probleme cu Flash si nu pot sa ii fac update. Se opreste la 99% si nu pot sa ascult muzica pe youtube/fb etc. Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| Adryan28 a răspuns:

Dezinstaleaza Flash Player cu ccleaner, dupa care incearca reinstalarea lui. Iti va merge 100% instalarea.

Bafta!

| HelloWirus explică (pentru Adryan28):

Problema este ca se opreste downloadul la instalare la 99%. deci eu nu pot sa iau in calculator instalarea.

| HelloWirus explică:

Http://s8.postimg.org/73t758a9h/Win.jpg

la google chrome se downloadeaza in continuu si se repeta downloadul...

| al3xander a răspuns:

Problema este din cauza unui virus. incearca sa downloadezi de pe un alt calculator malwarebytes http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml sa-l instalezi pe calculatorul infectat si sa faci o scanare

| HelloWirus explică (pentru al3xander):

Am facut si asta si degeaba. Problema este identica si pentru: FireFox, Messenger, CCleaner etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Descarca-ti de pe net Google Chrome. E gratis si are incorporat in el ultima versiune a programului Adobe Flash Player si isi da singur updatewinking

| HelloWirus explică (pentru anonim_4396):

Acelasi lucru mi se intampla si la instalarea google chromului si la mai multe programe dar si la ccleaner. cand incerc sa le downloadez se opreste downloadul la 99%. oricat l-as lasa tot atat ramane. sad