| cezarteodosiu a întrebat:

Folosește cineva laptop de la Apple? Eu am laptop cu Windows și încerc să descarc cartea de pe site-ul https://archive.org/details/herculepoirotsca00chri în pdf (dacă împrumuți o carte pentru o oră o poți descărca deschizând fișierul de pe docs.google.com/spreadsheets/d /1ZQ8rGeD7dg32q0KDNWEOX9x24uGBjOKIFx-xEUIlq0k/edit și copiind link-ul în browser) cu Adobe Digital Editions, dar îmi apare o eroare (E_STREAM_ERROR). Cine reușește să o descarce, rog să o încarce pe Google Drive și să-mi trimită link-ul. Dacă e descărcată în epub, cartea nu arată bine, ca pe site (conține cuvinte împrăștiate...).

Vă rog frumos, nu furnizați alte link-uri în afară de ce am cerut mai sus! Dacă nu e descărcată de pe acel site se vede diferența!

1 răspuns:
| Legion7X a răspuns:

Https://help.archive.org/......asic-Guide

Pe acel site văd că este un ghid l-ai citit sau studiat cu atenție? Probabil necesită si un cont Adobe, pe lângă google account. În fine eu nu descarc cărți. Dacă reusești să o descarci, fii mulțumit asa cum este. Cartea din căutări pe net am observat se cumpără UK, SUA depinde de site. deci ar trebui să ai pretenții mai mici ținând cont că nu există alte surse gratis.

"If you create an Adobe account, you can access your library from a variety of locations. If not, your loans will be tethered to a specific computer or device."