anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am fost un utilizator Android pentru ani buni, insa recent am achizitionat un iphone (7 mai exact, ios 14). Obsinuiam sa vizionez filme subtitrate in romana pe Android pe diferite siteuri. Am vrut sa fac asta si pe iphone (deoarece nu am Netflix). De fiecare data cand apasam pe play eram redirectionata pe prea multe siteuri, ceea ce nu se intampla pe Android (in orice caz puteam reveni la siteul initial). Pe langa asta, atunci cand reusesc sa dau play subtitrarea nu se afiseaza pe nici un site dar pe Android mergea foarte bine. Cred ca problema e urmatoarea: am observat ca atunci cand intru pe full screen imi apare acea chestie gen optiunile cu picture in picture, volumul si etc. Ideea e ca nu-mi apare bara aceea default de la siteuri, intra automat in modul "ios". Am incercat si pe safari si pe google, peste tot, multumesc

Răspuns Câştigător
| Impersonal a răspuns:

In modul desktop se intampla la fel? Stiam ca exista un browser dedicat blocarii popup-urilor si redirecturilor care avea si adblock, eu l-am vazut prin Google Play si-si facea destul de bine treaba din ce am auzit, insa nu stiu daca exista si in App Store.
Cat despre subtitrari, nu cred ca am o solutie, doar sa te uiti in setari sa nu fie setate sa fie afisate invizibile, insa ma indoiesc.

| Jsnsgjansbznzzbdb a răspuns (pentru Impersonal):

Iti multumesc mult! Am observat ca exista si in app store, nu auzisem de el pana acum. Se pare ca problema cu subtitrarea era de la site, am gasit altul.

2 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Nu stiu de ce te complici asa. Descarca aplicatia stremio (nu stiu daca merge si pe ios), poti vedea orice film vrei, fara reclame, gratis