| valyas a întrebat:

HELP TPU. Vreau sa aflu cum se poate face un dvd cu videoclipuri pentru un dvd player auto model Pioneer AVH-P3100DVD. Va rog sa nu imi spuneti sa ma uit in cartea lui ce citeste,, ca am incercat aproape tot ce se poate.Va rog sa-mi spuneti cu ce program sa fac dvd-ul si ce formate mai exact ca nu mai stiu ce sa mai incerc. Care stie rog sa-mi spuna pas cu pas.Multumesc. FUNDA

5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Nu e important numai programul folosit, ci si cum inscriptionezi, ce format video are continutul de pe disc.
Dispozitivul tau suporta "DivX files", si nu orice format video. Cel mai probabil, suporta.avi, care e un format video standard. Daca fisierele tale au alta extensie (flv, mkv, mp4, ogm etc), dispozitivul tau nu le poate reda. Discul nu e irosit, doar ca nu poate fi rulat pe player-ul auto.
Despre cum sa inscriptionezi un disc gasesti tutoriale pe net, in functie de softul folosit (Nero sau ceva similar). Dar mai intai te asiguri ca secventele tale video sunt un format suportat (divx, avi), si nu unul nerecunoscut.

| valyas explică (pentru dannyel86):

Da dar pe mine ma intereseaza in ce format sa le ard. data sau iso, si cu ce rezolutie pentru a putea citi dvd playerul meu. astept raspuns.

| dannyel86 a răspuns (pentru valyas):

Poti sa le faci Data Dvd, atat timp cat fisierele video sunt in format AVI. Daca nu respecta formatul video, gasesti site-uri care sa faca aceasta conversie pentru tine.

| horia2012 a răspuns:

Ai cautat macar pe internet. Uite-l aici:
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/DVD-Receivers/AVH-P3100DVD
Du-te la specificatii-DVD\CD Player si iti spune singur ce suporta.
Converteste clipurile video in format MPEG2 (MPG2), cu orice convertor gratis video-genu "freemake video converter", dupa care arzi DVD-ul cu optiunea "data DVD". Foarte important alege optiunea la ardere "close sesion".

| octav005 a răspuns:

Incearca cu nero 7. bagi dvd in unitate, deschizi nero, dai la make data dvd, dai add fisierele care le doresti, dai la optiuni viteza de scriere cea mai mica posibila APOI BURN. SI GATA. depinde ce formate suporta acel dvd.