| Michaela89 a întrebat:

de la un timp mi se deschide greu laptop-ul si nu stiu de ce. http://ts1.mm.bing.net/th?id=H.4526926870481716&pid=15.1 Asa arata si il am de aproximativ 1 an si 3 luni. Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| SasNet a răspuns:

Deoarece nu sti sa ingrijesit un laptop sau pc, si asta ma refer la windows.
1) dezactiveaza toate programele care se aprind la staratup (cand aprinzi laptopul)
2) scaneaza laptopul de virusi cu bitdefender free.
3) ruleaza o scanare de registry cu softul CCleaner.
4) daca problema persista ai nevoie de o reinstalare de windows.
TERMINATI ODATA CU, AI PREA PREA MULTE PE EL SI CACATURI DE GENU, VA ARAT LA MINE 8 TB DE JOCURI/PROGRAME SI MUZICA, si merge ca uns.
sasn3t@gmail.com
skype/mess: sas.samp

5 răspunsuri:
| StefanKogut a răspuns:

Poza nu ajuta, pune niste screenshoot-uri sau un screen record movie. Totusi, asa la ghici si presupunind ca vorbim de un os windows, probabil ca ai foarte multe applicatii ce se starteaza odata cu sistemul, foarte multe linkuri moarte in registri si probabil ca ai un firewall si/sau un antivirus neconfigurat si/sau configurat necorespunzator.

| adybutterfly a răspuns:

Http://www.malwarebytes.org/
serial-ul il vei primi in privat

| SlєndєrGirL a răspuns:

Ai prea multe chestii instalate

| ALex_5652 a răspuns:

Acelasi laptop am si eu. Singura problema e ca ai foarte multe jocuri/programe instalate. Nu uita ca e un simplu laptop, fara dotari grozave, care nu poate face fata la 1001 programe instalate. Incearca sa reinstalezi windows-ul si dupa puneti pe el doar ce folosesti. Mult noroc!

| Michaela89 explică (pentru ALex_5652):

Dar am doar 2 jocuri ( Tomb Raider si GTA SA big grin )..am avut si mai multe, dar nu facea asa. Win 7 x64 cred ca e destul de bun pentru ele..adica eu mi-am luat laptop pentru jocuri straight face