| EmanuelThN a întrebat:

nu stiu ce are laptopu meu dar se incalzeste repede...
61 -65 grade... stiu ca nu e bine solutii ce sa fac? app il tin numai pe birou! si nu am bani de alt cooler mersi dau funta si chiar vreau sa ma joc jocri.
ram:2 gb ddr3
video :ati radeon 4250 de 1 gb
procesor:amd v160 2,4
hdd:280 gb...

Răspuns Câştigător
| jhonny999 a răspuns:

Intra pe link-ul urmator;
http://www.okazii.ro/......a112707714

10 răspunsuri:
| djdani1 a răspuns:

La laptop temperatura medie este de 61-65 de grade! Mereu la laptopuri temperatura e mare! Spre ex la mine in crysis(un joc) temp CPU-lui este de 103 de grade!
Nu se arde CPU ci in cel mai rau caz se inchide brusc.
BAFTA!

| EmanuelThN explică (pentru djdani1):

Da frate dar se strica placa video se deslipeste de acolo mi s-a intamplat si am reusit q suflanta sa o lipesc si acum mi-e frica sa nu fie din nou puppy dog eyes sau sa crape placa

| dannyel86 a răspuns:

Nu conteaza cat de bun e un laptop, ce specificatii are, atat timp cat racirea nu e corespunzatoare. Primul inamic al temperaturii mari e praful. Mergi la un centru specializat in curatare de laptop-uri si vei vedea ca racirea va fi considerabila.
Bafta!

| Seby90 a răspuns:

Placa mea video ruleaza la temperaturi uriase, uneori atinge 80-90 grade, inainte am facut un test pe un amd3200+ si l-am tinut fara heatsink si cooler, l-am dus la 95 grade si l-am tinut asa 10 minute, inca mai merge, ba chiar am vandut acel sistem cu 5 mil. Sursa mea la fel, atinge niste temperaturi uriase (nu stiu sa dau numere pentru ca nu are un senzor). In fine, ideea e ca nu este nici o problema, 60-65 grade sunt ok, chiar si pentru procesor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa-l cureti, s-ar putea sa fie prea mult praf in interior si sa nu permita racirea.

| 1Mihai1 a răspuns:

Un ventilator şi ai rezolvat problema.

Răspuns utilizator avertizat
| alicepika a răspuns:

Toate se incing asa.cea mai buna solutie, un ventilator

| 6th a răspuns:

Incearca sa il tii un pic mai ridicat. Piciorusele lui de suport nu sunt prea bune pentru a merge ventilatia acumulatorului bine si de aceia se incalzeste. Nu circula destul aer sub el. Deci solutia e sal urci mai sus(eu il tin pe patru cutii cu chibrituri, si aerul circula normal sub el)Sper ca ti-am fost de ajutor

| EmanuelThN explică (pentru 6th):

Este foarte ridicat nu-i de la asta