La laptop temperatura medie este de 61-65 de grade! Mereu la laptopuri temperatura e mare! Spre ex la mine in crysis(un joc) temp CPU-lui este de 103 de grade!
Nu se arde CPU ci in cel mai rau caz se inchide brusc.
BAFTA!
Da frate dar se strica placa video se deslipeste de acolo mi s-a intamplat si am reusit q suflanta sa o lipesc si acum mi-e frica sa nu fie din nou
sau sa crape placa
Nu conteaza cat de bun e un laptop, ce specificatii are, atat timp cat racirea nu e corespunzatoare. Primul inamic al temperaturii mari e praful. Mergi la un centru specializat in curatare de laptop-uri si vei vedea ca racirea va fi considerabila.
Bafta!
Placa mea video ruleaza la temperaturi uriase, uneori atinge 80-90 grade, inainte am facut un test pe un amd3200+ si l-am tinut fara heatsink si cooler, l-am dus la 95 grade si l-am tinut asa 10 minute, inca mai merge, ba chiar am vandut acel sistem cu 5 mil. Sursa mea la fel, atinge niste temperaturi uriase (nu stiu sa dau numere pentru ca nu are un senzor). In fine, ideea e ca nu este nici o problema, 60-65 grade sunt ok, chiar si pentru procesor.
Incearca sa il tii un pic mai ridicat. Piciorusele lui de suport nu sunt prea bune pentru a merge ventilatia acumulatorului bine si de aceia se incalzeste. Nu circula destul aer sub el. Deci solutia e sal urci mai sus(eu il tin pe patru cutii cu chibrituri, si aerul circula normal sub el)Sper ca ti-am fost de ajutor
Este foarte ridicat nu-i de la asta