Nu trebuie sa schimbi windows cand iti arde tie...Cand se strica atunci se schimba.De exemplu eu am schimbat prima data windows la 2 ani
Nu este un anumit timp pe mine m-a tinut si un an char doi. acum depinde si de cum il intretii ce bagi in el. dar in general un win se baga intre 6 luni si un an ca sa functioneze perfect...
2-3 ani, zau? si nu se pune fragmentarea hdd-ului, driverele, gunoaiele de pe inernet, care nu le stergi decat cu programe ca CCleaner. Tine tu windows 7 3 ani si sa vedem daca iti merge ca unul reinstalat la 6 luni sau un an.
Hei, eu nu am venit aici sa ma cert. Dar eu, am lucrat intr-un magazin de calculatoare si nu bat campii.
Tu imi zici ca ce? ca BitDefender-ul ti-a tinut laptopul fara virusi?
Si ce daca este "O_RI_GI_NAL"? nu prinde virusi, nu se incarca de gunoaie, e mai special.
Eu nu rup nimic in doua, eu doar am raspuns la intrebare. Nu stiu de ce iti fac tu atatea complexe. Veneau oamenii garla cu asa zisele "anti-virusuri" gen bitdefender sau panda sau mai stiu eu ce si dadeau discursuri ca "vai, cum se poate, e origina", si ce? nu se strica? Haide mai... e usor sa zici in teorie.
Eu iti zic ca pe laptop il am instalat de 2 ani si merge perfect...ce-i drept laptopul il folosesc doar pentru verificat mailul, un facebook, o corectura in acad...in general cand nu-s acasa il folsesc. Desktopul care merge NON-STOP e logic ca-i instalez win odata la 3-4 luni, dar ce incercam sa-ti explic tie si celui ce a pus intrebarea este ca nu-i o regula la cat timp se reinstaleaza, depinde in proportie de 95% in ce scopuri folosesti pC-ul. Daca nu instalezi si dezistalezi 1000 de programe luate din diverse surse si ai 5-6 programe uzuale pe care le folosesti constant poti tine un win si 2-3 ani lejer.
Eu fac editari in Adobe After Effects si Sony Vegas pro 12, toate prog. pe 64 de biti.
Reinstalarea la 6 luni e obligatorie, nici nu am de ce sa ma intind cu el un an doi. Si pentru ce sa se intinda atat de mult? cat ii i-a un reinstall de windows 7? jumate de ora?
Fiecare cum s-a obisnuit si cu ce si cum il foloseste.
vladutzumuresan1996 întreabă: