anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am cumparat recent un ASUS K31AD-RO002D si are componente foarte bune, insa cand am instalat cateva jocuri nu le puteam juca, fiindca mergeau extrem de greu. Nu am instalat niciun driver, fiindca nu am primit niciun CD. Ar trebui sa instalez ceva?

Răspuns Câştigător
| AlexElektro1987 a răspuns:

Nici nu au cum sa mearga, pentru ca calculatorul are intelhdgraphics, adica placa video integrata placa de baza, iar placa de video integrata are 64 de mb si nu ai ce jocuri sa joci cu o placa integrata, doar sa joci Need for speed most wanted 2005 sau San Andreas.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexElektro1987 a răspuns (pentru remus1007):

Pai normal ca ma uit la specificatii, pentru ca nici nu am cum sa dau cuiva un raspuns concret daca nu stiu despre ce este vorba.

Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Axz_axn_1978 a răspuns:

Exact cum ti-ai lua casa dar nu ai mobilalaughing) trebuie instalate drivere o data cu instalarea windows-ului. Exista un program care o data instalat iti arata ce drivere trebuie instalate

| singuraticul90 a răspuns:

Te duci pe asus.com si descarci driverele de acolo ca sunt necesare, si un directX

| DigBick a răspuns:

Mi-am instalat driveru', am mai umblat pe la setari si acum imi merg. Unii joaca Gta 5 cu IntelHDGraphics 4400.