| Daneala a întrebat:

Mi-am luat un tv nou, am un nanocell si un qled. La voi cum se vad programele hd de la digi? La mine se vad pixelate. Adica nu se vad rau, dar ai impresia ca te uiti la tv de 1000 de lei cand dai pe ele. E posibil sa fie de la ei? Receptionez semnalul de la ei prin cablu normal, nu stiu exact cum se numeste. Exista un decodor hd din ce am vazut la ei in abonament, ajuta cu ceva?

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Degeaba iei tu TV nu stiu de care, daca nu ai si semnalul asa.La fel cum fac si fabricantii de TV de computere, fac monitoarele astea si de 5 K si mai stiu eu de cit, dar alea e asa de ochii lumi, tu nu ai semnal mai de la nimeni in 5K de exemplu.Deci acea optiune is bani irositi, ori te poti uita doar daca cumperi DVD genul ala cu K, sau Blue ray cum so mai numi.

Fctie de ce semnal ai, trebuia sa cumperi TV cum ai si spus de o mie de lei laughing vede exact ca si asta ce OZN-uri spui tu.
Degeaba ai tu Ferari daca mergi pe drum de tara, ceva genul asta.

Daca semnalul nu este ful HD sau mai stiu eu ce ozeneuri face TV tau, alea is doar asa sa te lauzi ca ai TV care ar avea nu stiu ce functii, dar ce nu le vei folosi poate niciodata, nu ai cum si nici cu ce.
Ce trebuie sa cumperi? Un TV maxim Ful hd aia e tot, pentru ca is companii care dau asa semnal, ori poate ca asa dau toate nu ma pricep, nu am intrebat.
Cum e la Netflix, dai 10 dolari iti dau aia semnal de ala HD 720 rezolutie, daca dai 15 sau cit e pretu, iti dau Ful HD, cam la fel este si cu cablu, ce platesti aia ai.

Ai semnal HD dar nu-i ful hd, adica 1080 parca, de aia se vede cum spui cu pixeli.

| anonimg a răspuns:

Sună-i și spune-le problema. Cineva de la ei va veni și te va ajuta și cu instalarea corectă a programelor.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Iti trebuie fibra optica ca sa vezi full hd suna i pe cei de la rcs sa vina sa iti puna fibra optica si se va vedea superb.