| Aurel100009 a întrebat:

Nu stiu de ce, dar Whatsapp, Facebook si Instagram au probleme, au niste glitch-uri, daca trimit cuiva un mesaj pe Whatsapp la majoritatea numerelor pe care am trimis mesaje nici nu apare seen, chiar daca a vazut mesajul liniile alea doua tot gri raman, nu devin albastre, doar la unele numere apare seen, se fac liniile alea doua albastre, la unele nu, si pe Facebook daca trimit un mesaj la fel tot asa ii, la unele conturi apare seen la unele nu, ramane doar bulina albastra chiar daca a vazut mesajul si uneori vad sunt blocat gen nu ma mai pot uita pe contul cuiva nici nu mai pot trimite mesaje, cand apas pe "Vezi profilul" imi zice "Continutul nu este disponibil momentan" intotdeauna asta inseamna ca el m-a blocat, dar mi s-a intamplat sa trimit un mesaj si acolo sa apara bulina albastra si imi zica aia "Continutul nu este disponibil momentan" si sa nu ma mai pot uita pe contul respectiv si dupa cateva ore sau dupa cateva zile nu imi aparea aia si puteam sa ma uit din nou pe contul respectiv ca si cum m-a blocat si dupa perioada aia de timp ma deblocat si nu cred ca m-a blocat cred ca este un glitch, am trimis mesaje si la 12 noaptea, odata am trimis cuiva un mesaj pe la 1 noaptea tot bulina albastra aparea si intr-o secunda eram blocat, nu ma mai puteam uita pe contul respectiv si la ora aia toata lumea doarme, nu avea cum sa vada mesajul intr-o secunda dupa ce l-am trimis si sa ma blocheze, ce glitch ciudat, pe Instagram nu mai apare seen deloc, problema asta cu seen-ul ii cam de un an sau doi, inainte nu era asa, cand trimiteam un mesaj aparea seen atuncia cand trebuia, nici nu repara
glitch-urile, care ii problema cu retelele astea sociale? Nici macar nu stiu daca mesajele se primesc sau nu, pe Whatsapp daca trimit unii raspund la mesaje altii nu, dar intotdeauna cand trimit un mesaj apar doua linii gri, daca apar doua linii gri inseamna ca s-au trimis mesajele si pe Facebook zice ca s-a trimis

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Cam ce procent din mesajele alea pe care le trimiți sunt către necunoscuți cu care nu ai nicio treabă?

| Aurel100009 explică (pentru johnnny123):

1% procent

| johnnny123 a răspuns (pentru Aurel100009):

Ești sigur?

| Aurel100009 explică (pentru johnnny123):

Cum editezi raspunsul? Habar nu am, nu am nicio optiune, nu am nici optiunea sa editez nici sa sterg raspunsul, cum faci?