Eu care lucrez in domeniu lucrez mai ieftin, 100 de lei as lua pe operatiunea asta la domiciliu
Pentru mine care face operațiunea asta în sub 3 minute mi se pare exagerat, dar încerc să înțeleg orice fel de om. Prețul cred că este unul corect dacă vorbim de un service care are SRL și își plătește taxele, însă dacă cineva random îți cere banii ăștia e jecmăneală.
Daca tu schimbi si pasta in sub 3 minute, meriti o medalie!
O schimb, fac asta cu zeci de PC-uri zilnic si sunt vechi, din alea la care trebuie să scoți șuruburile, nu au clipsuri pe radiator.
Ah, atunci se oarecum explica. Dar in ce institutie a statului uitata de timp lucrezi de ai de-a face cu asa antichitati?
La o școală. Bine nu chiar toate sunt vechi, avem desktopuri normale ATX vreo 30, alea sunt mai vechi, i3 gen 2.
Apoi avem vreo 20 sff-uri din alea super mici, i3 gen 3, dar tot cu șuruburi.
Mai am vreo 120 de laptopuri dintre care vreo 40 sunt i3 gen 13 și restul i3 gen 11, astea încă sunt prea noi ca să aibă probleme
Mare scoala...
Daca ai in garaj un compresor de aer,
da, e foarte mult, si sunt bani aruncati.
Daca nu ai nici un fel de compresor, ai putea sa te descurci foarte bine si cu 2 pensule si niste alcool isopropilic.
Daca ai 2 maini stangi, sau te mananca lenea,
atunci da 150 la service sau cat ti se cere.
Din punctul meu de vedere e cam mult,
pentru ca curatatul unui laptop costa aproape la fel.
Si la laptop chiar trebuie atentie si migala, nu e floare la ureche ca la un PC.
Spune-mi unde ai curatat laptopul cu aproape 150 de lei? Sa il duc si eu.
150 de lei e mult pentru un laptop
E ok pretul. Dar schimbarea pastei nu face mai nimic, schimba cooler-ul daca vrei sa vezi o diferenta majora.
Eu am unul din asta: https://www.emag.ro/......DCD5RTMBM/
Sunt super multumit, nu scoate niciun zgomot si temperatura e foarte buna.
PS: pretul pe eMAG e cam dublu fata de cat ar trebui sa fie, probabil e pe alte site-uri mai ieftin.
Schimbarea de pasta a devenit o obsesie, am computere care functioneaza de 10 ani 24/24 fara sa schimb pasta, doar le curat de praf cu aer comprimat o data pe luna.Am computer Apple din 2011 cu pasta originala si nu depaseste temperatura critica. Daca vrei sa mai castigi 0, 5 grade poti sa schimbi pasta.
De banii aia iti iei o doza de aer comprimat si un tub mic de pasta termala.
Doza te tine minim 1 an daca cureti unitatea de vreo 2 ori pe an, nu trebuie mai mult, si pasta te poate tine mai multi ani daca schimbi pasta o data pe an si la procesor si la placa video.
Dar daca nu te pricepi mai e un pret acceptabil.
Numele meu este Debra George, am văzut profilul tău aici și aș dori să-mi răspunzi imediat (sgtdebrageorge@gmail.com) pentru o conversație urgentă.