| CPR a întrebat:

Pls help, bunicii mei au digi tv si nu apar toate programele din 60 si ceva cate are grila apr vreo 40, imi puteti spune cum sa pun si restul programelor?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde ce televizor au bunicii, daca are mai mult de 40 programe si daca are meniu. Canalele se pot programa in doua feluri, respectiv automat si manual. Intri in meniu, la programare si dai Programare automata si toate programele vor fi puse in ordinea in care sunt transmise. Cu programarea manuala poti pune programele in ordinea in care vrei tu. Succes si numai bine!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Depinde de televizor. Daca este vechi nu vor aprea toate. In rest e usor: ii dai o rescanare si gata.

| express11 a răspuns:

Tv o avea banda scurta.

| vlad_4846 a răspuns:

Buton meniu-scanare completa(ai 3 sateliti:intelsat.hotbird si thor3)

ce nu merge stergi apoi le sortezi in functie de preferinte!

| BRG a răspuns:

Salut odată ce bunicii tăi au decodor la televizor, acel aparat nu contează cîte canale are, deoarece nu se face recepția prin tunerul televizorului, ci prin acel receptor oferit în custodie de digi tv, nu te lua după ceea ce a spus Vlad să ștergi canalele și să cauți altele, este pierdere de timp, plus se poate deregla antena, și va trebui să vină cineva de la digi, care nu vine gratis să o regleze, treaba e simplă, din 60 și ceva de programe tu ai plătite 40, restul sînt codate de ei, nu le poți decoda tu, ci doar sunîndu-i pe ei la firmă, și contracost(nu plătești pe loc, ci la factura următoare), î-ți dau ei drumul pe loc la celelalte canale, sau la cîte vrei să achiți, este ca la americani, la satelit, plătești ce vrei să vezi, pay per wiew.

| chelie91ptm a răspuns:

Trebuie sa ai programul de la ei, acel port. Suna la ei si te vor rezolva

| kajen4ever a răspuns:

Pai depinde cat platesc. daca platesc 10 lei si ceva, nu au cum sa aiba toate programele, daca platesc 20 de lei si ceva o sa aiba mai mult de 40. bunicii mei platesc 25 lei pe luna. sper ca te-am ajutat.papa pup!

| Mâţa67 a răspuns:

Dai o scanare:mergi la meniu apoi setarea sistemului si scanare.Trebuie sa astepti pana se seteaza tot sistemul.In urma acestei scanari o sa ai aprte de minimum 200 programe; te asezi confortabil si incepi sa stergi care nu merg pana ajungi la 60.Bafta!