Decat sa bagi bani in pc-ul ala care e cam depasit, mai bine vinde-l, mai pune niste bani pe langa, si fa-ti un pc pe piese. Intr-un buget de 1600-1700 lei, iti faci unu care duci orice joc pe high-ultra cu el.
Bft!
Nici o sansa high ultra la jocurile next gen, poate medium
In afara de watch dogs, sa spun si thief care in bugetu ala le duci pe medium cu un pc, restul eu zic ca vor merge pe un high.
Merge tot pe ultra cu amd fx 6300 si acel r7 uita-te pe youtube la pc garage au un sistem identic cu ce a spus Jipa95 aceleasi componente 8gb ram si duce Watch Dogs la ultra.
Duce, dar nu pe rezolutie mare, 1240 x 720 pana in 1600 probabil. Cand spui ca merg toate jocurile pe ultra inseamna ca merg cu 60FPS sau mai mult constant cu toate setarile la maxim pe rezolutie 1980x1080, nu 20-30 FPS. Pe 1240x 720 duce si un gtx 650 care e 370 ron. Pacat ca nici macar nu stii la ce foloseste latimea de banda si memoria. Ne dam toti destepti
La ambele bagi bani. Ori de-l cumperi second hand, ori nou. Mai bine iei unul nou. Te gandesti ca ai garantie pe el si ai piese de ultima generatie. Dar cat dai pe unul nou cu statistici destul de slabe iti ei unul (vechi ) dar cu statistici mai mari
) Acum faci cum vrei Daca il iei la second hand ar fi bine sal probezi putin inainte sa vezi cum se comporta.
Sau poti face cum a zis,, Jipa95'' Iti faci unul pe bucati.
Decat sa bagi bani in pc-ul ala care e cam depasit, mai bine vinde-l, mai pune niste bani pe langa, si fa-ti un pc pe piese. Intr-un buget de 1600-1700 lei, iti faci unu care duci orice joc pe high-ultra cu el.
Calculeaza in primul rand cat ar costa noile componente si daca ai vreo sansa sa le vinzi pe cele vechi, eventual sa cumperi de la un magazin care vinde si second-uri si sa ti le ia pe cele vechi iar tu sa dai diferenta. Apoi calculezi varianta sa-ti iei un PC nou si pe cel vechi sa-l vinzi. Eu de cele mai multe ori vindeam vechiul PC si cumparam altul nou. Pe vremea aceea era usor sa-mi vand PC-ul pentru ca le ofeream si support hardware/software. Oricum eram solicitat de toti care ma cunosteau sa le repar calculatoarele si nu le luam niciun ban. Trebuie sa iei si in calcul faptul ca odata cu timpul componentele se uzeaza datorita caldurii si prafului si te poti trezi ca faci upgrade si apoi te lasa placa de baza pe care nu ai schimbat-o. Inca ceva ce am sesizat in trecut cand imi faceam singur configuratia PC-ului: daca folosesti o placa de baza ieftina iti cam taie din performantele componentelor. Eu ti-as sugera un PC de firma, gen Dell. E mai scump dar toate componentele se impaca perfect si configuratiile sunt facute incat sa beneficiezi de performante maxime. Daca ai un buget mai mic iti poti face singur configuratia PC-ului insa iti recomand sa nu te zgarcesti cand e vorba de placa de baza si sa alegi una cu cipset Intel eventual de la Asus sau gigabyte (exclus asrock) apoi placa video tot de la Asus sau gigabyte. Sunt putin mai scumpe dar merita. Am avut si placa de baza Asus, si asrock si stiu ce vorbesc. Daca tot vrei performanta nu te zgarci si ia-ti si un ssd tot de la Intel si instalezi pe el windowsul plus restul de software esential/1-2jocuri pe care le utilizezi frecvent, iar restul le stochezi pe hard. Cand treci de pe un hdd pe ssd chiar se simte diferenta enorm. Tu poti sa-ti faci si mama upgrade-ului la PC pentru ca hardul iti va trage in jos performantele. Daca nu crezi, da-i un test cu windows7, dai click dreapta pe my computer si faci testul de performante. Fac pariu ca cel mai mic scor dintre componente il va obtine hardul, ceea ce inseamna ca el este veriga slaba si trebuie primul schimbat.