| aditzzza a întrebat:

Sal TPU. mi-am cumparat un pc de aproximativ 1 an, cred eu destul de bunicel, dar as vrea sa stiu ce as putea schimba la el pe viitor ca sa-l fac mai bun.

RAM: 3GB
PLACA VIDEO: 512 MB, 8400 GS
PROCESOR: Pentium DUAL-CORE E5400 @ 2.70 (2CPUs)

La procesor nu prea inteleg. ce inseamna 2 cpu ala.si daca e bun? astept sfaturi/raspunsuri

Răspuns Câştigător
| Anonymous_6119 a răspuns:

Bun, deci CPU inseamna Central processing unit si inseamna o parte a computerului care este capabila sa dea instructiuni computerului.Acum, referitor la calculatorul tau este destul de bun, nu stiu de ce vrei sa schimbi ceva la el, te-ar costa si bani... In fine daca totusi vrei sa schimbi ceva la el, te-as recomanda sa schimbi placa video cu una mai mare si sa-ti mai pui ceva RAMI ( 1-2 ). Succes!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa mine este un calculator bun. Dual core inseamna ca procesorul are doua nuclee, este ca si cum ar fi doua procesoare si este bun. Numai bine!

| Bogdanux a răspuns:

Ai putea schimba placa video, cu una pe masura procesorului.A, si procesorul tau e dual core, de aceea scrie "2CPUs".

| Qweeeeeer a răspuns:

Procesorul tau face cat doua procesoare si este destul de bun! daca ai bani pune-ti Intel i5 face cat 3, Intel i7 face cat 4! poti sa mai pui rami, plac video mai buna.