| Geani96 a întrebat:

Am nevoie de ajutor.Am o placa Intel HD Graphics 4000 de 1 GB, insa de cand mi-am instalat Windows 7 placa a scazut la 778 Mb.Atunci cand aveam Windows XP "o citea" intr-adevar de 1 GB. Vreo sugestie?!

Răspuns Câştigător
| JohnMuscalu a răspuns:

Aa,sau dai restart la PC si apasa F2, cauta pe acolo PC video memory, si o setezi pe 1 gb. Funda?

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

John e cu pluta. Windows 7 aloca dinamic memoria video pentru integrata. In desktop mode foloseste vreo 32-64 MB, in functie de rezolutie si ce bazaconii mai afiseaza. Uneori scade si sub 20. Fiindca discutam de o integrata, capacitatea memoriei video e irelevanta, oricum nu stai sa joci nimic cu setarile la maxim si FSAA/AF ca sa ai nevoie de o gramada de memorie video.

| KodrutZ a răspuns:

Faptul ca esti un cioban analfabet care lucreaza in domeniul reparatii PiSi nu spune absolut nimic, poate ca doar confirma inca o data cit de plina e tara asta de incompetenti. Ai fi putut sa vii cu niste argumente logice si linkuri care sa demonstreze ca nu am dreptate, nu sa ataci la persoana ca un inapt.

| Geani96 explică:

Baieti,nu trebuie sa ne certam.

| JohnMuscalu a răspuns:

In zilele de astazi, Windows 7 cere mult. de exemplu daca ai 2 gb ram, iti ia 40 % din ram si iti ramane 1, 75 ram. Si la placa video, si la hard, si la toate. Iti recomand sa iti iei Windows XP pe 32 biti, o sa-ti mearga si Gta 4. O sa ai PC-ul mai performant cu XP, Funda?