| ClaudSrb a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare legitima si de bun simt.

Cum ....ma pot angaja in domeniul de UX & UI Design daca toti cauta pe cineva cu experienta, cum dobandesc aceea experienta daca eu nu ma pot angaja?

Am fost odata angajat o luna de zile la o companie, Patronul m-a dat afara, motivul fiind ca sunt incepator si ca nu am experienta.

Dar am fost curios sa aflu daca chiar sunt asa slab, am trimis proiectul lucrat si la altii care lucreaza in domeniu, mi-au spus ca intr-adevar nu e de un expert insa avea potential mare si arata decent.

Oke, sunt incepator, dar daca ma tine o companie 4-6 luni eu va garantez ca devin foarte profesionist, dar cu cine sa vorbesti?

Ce sistem este asta, in care toti isi vad doar de interesul lor?

3 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

Bună! Dacă nu ai cunoștințe în ziua de azi, sau pe cineva care să te recomande nu ai șanse, din păcate și așa este în orice domeniu. Nu te descuraja, depinde și ce noroc ai. O să răsară soarele și pe strada ta

| sierra1 a răspuns:

"Ce sistem este asta, in care toti isi vad doar de interesul lor?" - îi zice economie de piață!

"pot angaja in domeniul de UX & UI Design ...cum dobandesc aceea experienta daca eu nu ma pot angaja?"

păi nea' Sârb (zic bine?) - fii cel mai bun (sau măcar extrem de bun) in domeniul tău

| johnnny123 a răspuns:

Ce te oprește să faci proiecte pe cont propriu sau ca freelancer ca să capeți experiență?