|

Salut, Am un buget de 1.500 lei si vreau sa cumpar un sistem PC dar sa fie bun pentru jocuri si vreau sa stiu daca merita la acesti bani un PC de gaming?Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut, doar "sh" te poti integra la un pc de 1500 ron ceva "de gaming". Daca poti urca in buget te duci pe-un 200Ge si-o plac video 560/570, cu 8 gb ram si-un ssd. Ce vrei sa-ti ruleze, in ce fps? Da-mi mesaj si te ajut cu sfaturi, idei.

| a răspuns:

Salut!

Dacă eram la sfârșit de 2009 spre 10, puteai să îți iei cv ca lumea, acum la început 2019, nici măcar un telefon bun nu îți iei de banii ăștia, îți dau un mic sfat, dacă ai sub 15 ani, lasă-te de jocuri, nu te vor ajuta cu nimic în viață, eu eram să nu iau examenul național din clasa a 8 a din cauza metinului 2laughing

| a răspuns:

Un PC cat de cat bun pentru jocuri este peste 25 milioane.

| a răspuns:

Https://www.pcgarage.ro/......on-vega-8/
Acesta daca vrei pentru low gaming.

Sau daca nu, iti cumperi unul SH. Eu spre exemplu am cumparat unul la 800 de lei cu tot cu monitor(i5-2400, 8GB DDR3, 1TB HDD) si apoi am mai cumparat un RX 460. Pentru mine este foarte bun.
Poti sa iti iei un pc SH la 1000 de lei si de 500 iti iei o placa video.
Daca mergi pe componente noi... nu prea ai de unde sa scoti pc de gaming.

| a răspuns:

Uita-te pe pc garage acolo vei gasi o configuratie de banii astia, dar nu o sa poti juca toate jocurile de banii astia.
O alternativa ar fi sa-ti iei o consola, un ps4 este o alegere buna si ai si jocuri exclusive super tari, sau xbox one dar nu-ti recomand mai bine ps4, sau switch e super misto si are jocuri super fun