Depinde si pe ce rezolutie le joci. Ai o placa video foarte foarte slaba chiar si pentru cs go. Procesorul este arhisuficient pentru acele jocuri pentru a le rula la cele mai inalte detalii cu peste 100fps depinde ce placa video ai. Nu cred ca mai are rost sa iti recomand sa faci oc acelei pocnitori pentru a mai lua 1-2fps in plus, ci iti recomand un upgrade la rx 460 sau gtx 1050.
Daca monitorul merge la maxim 60Hz nu ai nevoie de 100 fps. Deci monitorul afiseaza maxim 60 fps
Pai cum vine treaba, ca pe mape mici de CS:GO prind 70-80 fps tot pe low, si pe LoL inainte de noul update prindeam si 100 pe high, acu nu mai prind, scade si la 50 mai rar. De asemenea, am lag spikes, adica mi se ingheata jocul timp de vreo 2 secunde. Ma gandeam sa imi bag alta versiune de windows sau sa reinstalez windowsul. Momentan am windows 7.
Insisti sa ai cat mai multe fps, dar pentru a face jocul sa mearga ar trebui sa scazi chiar la 30 fps, si 60 fps e prea mult. In plus monitorul nici nu afiseaza mai mult de 60 fps (adica 60Hz). Placa video e destul de modesta, ceri prea mult de la ea. Cred ca nici n-ai verificat temperatura, ar trebui sa fie sub 55, sau chiar sub 50, altfel in doua saptamani se arde, nVIDIA sunt foarte sensibile, ieftine dar se ard repede
Overclock maxim 10% mai bine schimbi windowsul baga xp pentru jocuri vezi sa nu-l prajesti
Eu stiam ca w xp nu mai primeste update-uri si se viruseaza imediat. Inca mai e bun xp-u'?
Eu al folosec si acum si e destul de strong si fara update 0 virusi depinde de ce antivirus ai am mai bagat niste chestii in el manual direct x mai nou am consum de resurse 140 ram si la procesor nu sare 0 eventual 1 % fara sa deschid nimic cu antivirus cu tot la jocuri rupe
Depinde si pe ce rezolutie le joci. Ai o placa video foarte foarte slaba chiar si pentru cs go. Procesorul este arhisuficient pentru acele jocuri pentru a le rula la cele mai inalte detalii cu peste 100fps depinde ce placa video ai. Nu cred ca mai are rost sa iti recomand sa faci oc acelei pocnitori pentru a mai lua 1-2fps in plus, ci iti recomand un upgrade la rx 460 sau gtx 1050.
Si de unde bani ma rog de GTX 1050? Imi dai tu? Eu am zis de ce merg asa slab, ca am vazut unele PC mai proaste care prin FPS mai multe. Joc CS:GO pe rezolutie mica rau pe 4:3, si LoL pe 16:9 1920x1080
Si cum spuneti voi ca placa video nu este buna pentru CS:GO? Caci pentru cerintele CS:GO-ului trebuie o placa video cu 256 MB, a mea avand 4 GB, si ca procesor un Intel Core 2 Duo E6600, pentiumul meu fiind de 10 ori mai bun.
Nu conteaza VRAM-ul...Procesorul grafic face toata munca in gaming!
Ce placa video ai avut inainte de upgrade?
PS : GT 730 e una din cele mai slabe placi video de pe piata.
Http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GT+730
Https://www.youtube.com/watch?v=lUlS5Q7tEJI
pentiumul meu vs i7, zici ca e pocnitoare.