| textdriver a întrebat:

Salut daca is nascut pe data 24.12.1994 decembrie am 17 ani impliniti sau neimpliniti ai mei zic ca n-amstraight face

8 răspunsuri:
| Misu1997 a răspuns:

Doamneee nu stii cati ani ai?laughing)
nu ii ai implinitiwinking
funda?

| ASIGURATORUL a răspuns:

17 ani vei implini pe 24.12. 2011. Dar pentru usurinta, poti spune deja ca ai 17 ani.

| Λndrei a răspuns:

Nu ai, asculta de ai tai.

| ooLaviii a răspuns:

Poi eu cred ca inca nu ai impliniti...O sa implinesti in ziua in care esti nascuta(pe 24 decembrie)...Deci mai ai pana cand faci 17happy

| Inutza0102 a răspuns:

Pai normal ca nu ii aistraight facefiecare an are 12 luni si tu esti nascut chiar in ultima si daca stai sa de gandesti aduni 1994+17=2011.Deci asta inseamna k tu ai 16 ani si vei implini in decembrie pe 24 17 ani.Cea ce inseamna ca parintiitai au dreptate. fundita?

| dellyutzaaa123 a răspuns:

Pai 2011-1994=17 ani dar sa nu uitam ca suntem in Noiembrie iar tu faci 17 ani in Decembire.

| LadyGA a răspuns:

Buna. normal ca nu ii ai impliniti happy. pe 24.12. 2011, adica anul asta, o sa ii implinesti. multi ani inainte! bafta

| Holocaust a răspuns:

Pai,si eu m-am nascut in ironia din decembrie, totusi pacat, cum sa nu stii?laughing
O sa faci 17 ani pe 24, sau cand faci tu ^^
Mie imi place sa zic dinainte sa implinesc, ma gandesc ca am pierdut 9 luni,stii tu cand, si avansezlaughing
Bafta! Si nu uita! Pana nu vine Mosu', tu nu ai 17 impliniti.intelegi tu.
Dar, de ce mama *cuiva* ai postat asta la "TEHNOLOGIE"?

Întrebări similare