| autodidact a întrebat:

Salut! In cate luni se pot invata de la zero bazele programarii in C++? Evident ca in acest registru intra in joc o serie de variabile: gandirea algoritmica a respectivului, perseverenta si continuitatea, timpul alocat (din ratiuni obiective nu pot aloca mai mult de 2-3 ore zilnic, ceea ce este putin, sunt convins de asta), cunostintele de matematica (cu siguranta ii avantajeaza pe cei care o stapanesc, nu neaparat la nivel de performanta, banuiesc), metodele folosite (carti, cursuri si clipuri online, tutoriale), o anumita inclinatie 'nativa' spre acest domeniu, inteligenta, 'harnicia', pasiunea pentru un domeniu nou de explorat, ambitia si determinarea, rabdarea etc.

Răspuns Câştigător
| mastadont a răspuns:

Luni, ani mai degrabă. Limbajul C++ este unul foarte dificil pentru că face parte din categoria limbajelor low level. Ai nevoie așadar de ani de practică pentru a putea lucra la nivel profesional cu acest limbaj. Dacă vrei să înveți programare mai rapid atunci îți recomand C# sau python, sunt mult mai ușor de învățat. De asemenea, folosirea unui IDE cum ar fi visual studio te-ar ajuta foarte mult.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La 3 ore pe zi daca te tii de treaba in 6 luni iti dai seama cu ce se mananca programarea

| Frank51 a răspuns:

Nu ai nicio șansă la câteva ore pe zi, poate pe săptămână (depinde și cât timp ai), eu am înțeles bazele în 2 luni, și după vreo 6 am început să înțeleg mai deep.

| johnnny123 a răspuns:

Si daca esti constient ca exista atat de multe variabile, atunci ce rost mai are intrebarea? Nu este evident ca raspunsul variaza de la persoana la persoana si de la situatie la situatie?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Desigur ca in cateva luni poti invata bazele oricarui lucru, fie el programare, gradinarit, anatomie, etc. Dar daca vrei sa fii bun si sa faci ceva util cu adevarat, vei avea nevoie de un mediu de lucru real, de un job in domeniu. Deocamdata, poti face primii pasi singur, ca sa-ti faci o idee. Pe parcurs, daca te alaturi altora cu vechime, vei deveni si tu bun la randul tau.
(apropo, n-ai nevoie de mate, iar gandirea algoritmica poate sa vina si de la sine ca nu e mare lucru)

Întrebări similare