| BigDaddy a întrebat:

Salut.Ma puteti ajuta.Sunt incepator si nu stiu cm sa reinstalez driverul audio ca sa imi merge boxele.Am avut o problema si trebuie sa le reinstalez.Cine stie sa imi zicea.

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Eu stiu 2 metode rapide:
1. Cu cd-urile de instalare ale calculatorului pe care ar trebui sa le ai, de cand ti-ai cumparat calculatorul, doar bagi cd-ul si reinstalezi.
2. Daca nu mai ai cd-urile, te duci la Strat, clikc pe Run(Daca ai windows xp, daca nu, uitete pe net cum sa faci sa-ti apara run la windows 7), si scrii "dxdiag" fara ghilimele. Te duci la optiunea sound, vezi numele driverului pe care trebuie sa-l ei, de ex la mine apare : Name: Realtek Hd audio output, si cauti pe net driver-ul.
Astea sunt metode mai putin complicate, pentru ca nu cred ca vrei sa-l duci la reparat sa dai nu stiu cati bani doar pentru un driver audio.

2 răspunsuri:
| bughy89 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa vezi ce placa de sunet ai si apoi sa cauti driverul compatibil cu respectiva placa.

| alecx4music a răspuns:

Cea mai simpla varianta este sa faci un update la windows (banuiesc ca este windows 7). Te duci in control panel, windows update si ii dai check for updates. Primele ar trebui sa fie update-uri la drivere (video, audio, placa de baza, si retea - iti recomand sa le descarci decat pe astea. Vezi ca sunt 2 categorii. Important si others. Le deselectezi pe toate si le selectezi decat pe cele care iti trebuiesc). Sau poti sa instalezi driverele care le-ai primit cu calculatorul.