| mafiot1 a întrebat:

Salut o data la cati ani apare un Windows nou? si de ce nu s-a m-ai lansat Windows 9 si s-a lansat Windows 10?

Răspuns Câştigător
| Vl4dimir a răspuns:

Windows 9 nu s-a mai lansat si probabil nici nu se va mai lansa, deoarece pe net au aparut zvonuri, cum ca Windows 10 ar fi ultimul Windows pe care il va face Microsoft.
Uite un link cu mai multe detalii, pe engleza, pentru ca pe romana nu am gasit:
http://www.forbes.com/......t-windows/
Windows 10 va aparea oficial in 29 iulie 2015, cand calculatoarele vor fi actualizate automat, desigur daca l-ai rezervat prin iconita care ti-a aparut(sau nu) in bara inferioara a Windows.
Cea mai recenta stire despre Windows 10, spune ca Windows 9 a fost inlocuit cu Windows 10, pentru a nu fi confundat cu Windows 95 sau 98.
http://stirileprotv.ro/......enesi.html

2 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Windows 9 a fost redenumit Windows 10 din cauza unor versiuni anterioare ("Windows 98"), cu care s-ar fi putut confunda. Pentru a evita acest lucru, s-a decis sa se numeasca "Windows10". Cat despre perioada dintre lansarile unor noi sisteme de operare, aceasta este mai lunga sau mai scurta, in functie de tehnologia implementata, dar si de erorile descoperite si rezolvate prin lansarea de noi versiuni.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
De obicei un windows nou apare cu evolutia technologiei si denumirea porneste de obicei de la anul in care doreste sa se lanseze. Prima idee de win10 a fost lansata in 2010 de asta vine cu win10. In orice caz cu cat technologia evolueaza mai repede cu atat o noua versiune de windows va aparea mai repede.