Mai pune 512 MB RAM
sa poti sa-l si utilizezi, nu doar sa-l instalezi.
N-ai sanse la jocuri(chiar si ceva mai vechi) cu doar 512 mb.
Minim 1 GB RAM!
@Z8
Cea mai stupida afirmatie(nu e prima data cand o aud) ai dat-o despre Windows Vista. Windows 7 e 99% Windows Vista. Aceeasi Mărie cu altă pălărie. La fel a fost cu Windows 2000 si XP(care 99% Win2000) cum e acum cu Vista si 7. Si n-a zis nimeni ca Windows 2000 a fost o porcarie(poate "n00bii"). Microsoft a lansat de-a lungul timpului si niste sisteme de operare de tranzitie precum Windows 2000, Me, Vista care sa acomodeze utilizatorii si cu un nou hardware, noi concepte, programe/facilitati. Daca ar fi sa reducem drastic din familia sistemelor de operare Windows ar ramane doar Windows 95 sau 98, Windows XP si Windows 7. Deocamdata... poate in viitor voi/vom privi altfel. De versiunile sub 95 nu vreau sa pomenesc, pentru. ca 95 a facut primul mare pas.
Draga alexxx, eu ma duc sa ma spanzur, dar tu du-te si arunca-te de la etaj sau arunca-te in fata unui autobuz
. Eu nu vorbeam doar de interfata(Aero) sistemului de operare. Te poti convinge pe Wikipedia ca am dreptate(asta daca vrei sa te convingi). Citeste la Features new to Windows 7 sau Development of Windows 7. Pune mana si informeaza-te, nu face pe "ratoiul" cu mine! Ti-am mai zis pe privat ceva si apropo in caz ca nu stii cine e Bill Gates sau Steve Ballmer --pai -->Google it
sau gasesti numaidecat pe Wikipedia.
Bai ``aero`` nu vorbi numa sa te afli ca cic windows 7 ee 99% vista
pentru ca are interfata la fel?![]()
vai de capu tau ma du-te si te spanzura
Nu poti, iti trebuie minim 1 GB ram. Cand o sa ai un gb ram, baga-ti windows 7, deoarece windows vista este recunoscut ca cea mai mare porcarie pe care a scos-o microsoftul ( d-aia au si scos windows 7 atat de repede dupa vista ).
LisaJulie întreabă: