| Monkeydluffy033 a întrebat:

Salut! Sunt foarte necăjit, ieri mi-am spart laptop-ul de supărare, mi-am instalat Zorin OS 18 inainte aveam Windows 10 Pro si după 10 minute după ce am instalat sistemul de operare Zorin OS display-ul laptop-ului a inceput sa flickere si eu am încercat tot felul de metode sa remediez problema si nu am reușit sa dau de capăt, apoi m-am supărat si am trantit laptop-ul de podea si după cand dau se deschid laptop-ul display-ul era spart si acum îmi pare foarte rău ce am făcut, eram singur acasă cand am făcut asta, mama mea era la lucru si după ce a venit acasă am mintit-o ca de fapt am lovit din greșeală măsuță unde era laptop-ul si a picat pe jos si asa s-a spart display-ul de la laptop.

Acum nu știu dacă mai merita sa-i schimb display-ul la acest laptop, pentru ca laptop-ul are 10 ani vechime https://www.emag.ro/......D3DVWBBBM/ sau să o conving pe mama mea sa îmi cumpere unul nou. Dacă nu vrea, ma ajutați voi ca fără el nu pot sa stau stiu ca o sa îmi spuneți ca nu e bine ce am făcut, acum regret foarte mult ce am făcut, dacă as da timpul înapoi sa nu fi făcut asta?

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Dupa ceea ce zici acel laptop era deja stricat pentru ca atunci cand display-ul nu functioneaza normal in 99% dincazuri placa video e aproape stricat, iar ca sa schimbi placa video de pe un laptop trebuie sa schimbi cu tot cu placa de baza si procesor si astea sunt cele mai scumpe din laptop. Toate astea te costau aproape cat un laptop nou! Deci inainte sa-l strici tu era stricat deja si nu mai merita sa-i schimbi display-ul ca oricum nu va mai merge! Trebuie sa cumperi altul!