| Viorash a întrebat:

Am nevoie de ajutoru vostru sau daca se poate un micut raspuns.
Raspunsul vostru nu va fi postat degeaba veti primi urmatoarele:O funda+Prietene.
Acum 2 Lunii mi-am cumparat un mouse pentru laptop.
Si a inceput sa nu mai mearga.
Ex:Mousu functioneaza e aprins. Dar el nu merge.
Spune USB NOT DETECTED si cand dau click jos imi arata 2 chesti unknowm mosue si hanca una ceva de genu.
Cateodata nu se aprinde si nu merge cateodata merge super fara probleme. Mereu trebuie sa il scutur sa dau cu el de pamant. Am impresia ca mia cazut odata si elea nu sunt stranse bine suruburile sau ce e in interor oare sa umblu la el ce sa fac?

7 răspunsuri:
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Ai dat vreo avere pe el?
eu schimb un mouse la 2 luni. am schimbat cel putin 15 pana acuma.astea ieftine sunt proaste ce te astepti. daca zici ca merge cand vrea el, o fi cablu intrerupt pe undeva, si nu face mereu contact.

| speed51 a răspuns:

Daca il deschizi risti sa nu mai mearga deloc...mai bine iti iei unu nou...ca nu-s asa scumpe si stai fara grija
sunt sensibile alea si se strica repede, la al tau sigur nu face contact undeva de trebuie trantit!

| speed51 a răspuns:

Tu ai intrebat...lumea te ajuta
nu-ti convine traieste in padure si lasa TPU

| ElShaarawy a răspuns:

Poate ai in oras un Service PC House si du-te acolo si ti-l va repara... Funda?

| BlueVik a răspuns:

Daca ai primit un cd odata cu achizitionarea mouse-ului insaleaza-l. Daca nu pe cd/dvd ale laptop-ului tau este cel de la placa de baza(MotherBoard), baga cd/dvd in laptop si de pe el instaleaza USB/Flash driver. Apoi ar trebui sa iti mearga!

| Alexu19 a răspuns:

Din cauza cazaturii, s-ar putea sa se fi desprins ceva in el. Daca te pricepi, desfal si vezi sa nu fie vreun fir rupt.In cazul in care este rupt, lipestel, si vezi daca functioneaza.De asemenea mai poti verifica cablul usb, sa nu fie el intrerupt. Daca nu este un mouse scump, iti recomand sa cumperi altul.

Răspuns utilizator avertizat