Am citit asta http://h20566.www2.hp.com/......lsResults/ dar tot nu mi-am dat seama ce sfat sa iti dau
Eu ți-aș zice că nu bagi placa video 1 gb pentru că o să îți fie foarte greu cu ea. EU îți spun din start dacă ești un gamer de diferite jocuri complexe și cu cel mai mic joc care tu crezi că ți-ar merge perfect o să meargă în frame. Eu îți recomand să îți cumperi un minim de 2 gb ram și 2 placa. După părerea mea. Eu am GTA 4 / și o multitudine de jocuri noi care merge imparabil; 3 pur și simplu. Și a mea e de 2 gb ram / 2 placa. Have a good day!
Romanian, do you speak it ***?
Acum serios, nu ai facut nici-un sens. Ii spui sa isi ia placa video de 2gb? Ca ce chestie? Crezi ca puterea unei placi video se masoara in banda?
A mea e de 1 gb, si inca pot juca ultimele titluri in medium high.
On topic, e small factor, incepe prin a-ti cumpara o carcasa normala, full tower, schimba sursa, asta ca sa ai loc pentru placa video
. Iar ca placa video, poti incepe cu un gtx 750 sau un r9 280x, bugetul ar fi de cam 700-800 lei. Iar pentru ram, pentru a fi un setup ok, cumpara-ti un 2x2gb sau 2x4. Eu am 2x4 si daca as mai pune inca 8 nu s-ar simti mare diferenta.
Si daca vrei sa fie putin mai rapid iti sugerez un SSD, fie el si de 60gb.
Bafta.