| Stefa0072004 a întrebat:

Salut TPU, cat de bun e acest tv https://altex.ro/......UA75003LA/ si este potrivit sa te utii la el de la 280 cm distanta? Si tv-ul sa se puna jumate pe masa si jumate pe altceva? Gen boxa sau o carte de pe boxa? Are puncte contra tv-ul, ca de ceva timp este pe "ultimul produs sigilat" si daca era top, era deja cumparat, la fel si modelele de 139 cm si 126 cm

2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

E foarte bun. Chestia cu ultimul produs sigilat sau expus în magazin poate avea următoarele explicații:
- s-au vândut și nu au mai adus altele,
- nu se vând direct din magazin, așa cum se vând mașinile de spălat sau frigiderele, ci sunt livrate acasă fiind aduse din depozit.
Cel mai bine este să mergi într-un magazin fizic al celor de la Altex și să-i rogi sa verifice pe calculator (în baza codului de produs) câte televizoare au pe stoc in depozitul de la Chiajna.
Eu așa mi-am luat combina frigorifica. Nu o aveau expusă în magazin. O văzusem la un vecin si mi-a plăcut. Am sunat la magazinul fizic din orașul meu și i-am rugat să verifice câte bucăți au în depozitul central, în trei minute mi-au dat răspunsul ( mai aveau o sută și ceva de bucăți), apoi am mers la magazinul fizic, am plătit combina, am plătit 50 de lei să mi-o aducă cu doi livratori până la ușă și după patru zile am primit-o.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

E bun, astea de la LG au smart TV bun.