| DuDstyrne a întrebat:

ce versiune de windows 8 e mai buna (sa mearga un cs, un samp, un pes) si daca puteti sa imi dati o versiune sa o downloadez sau oricare pentru ca am scos foarte mult versiuni si nicuna nu ma multumit.Va multumesc, dau funda!

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Windows 8 inca nu e definitivat.
Chiar daca e lansat pe piata,
se lucreaza la el. Odata ce ai descarcat mai multe versiuni
te-ai convins si singur.
Mai asteapta macar o jumatate de an.

3 răspunsuri:
| robertpaul a răspuns:

Depinde mult si de piesele din calculator care le ai.Intai sa poata rula windows 8, adica sa ai 2gb rami si in acelasi timp, procesor cu cache bun si frecventa mare, dual-core sau un quad, placa video decenta pentru jocuri, sursa de peste 500watti-depinde de piesele din calculator si sa ai driverele la zi, la placa de baza si video. Daca ai un processor mai slabut, sa-l poti overclocka la nevoie.Sunt multe chestii si de compatibilitate piese pc, cum e formata pcul etc.

| relian a răspuns:

Intra la www.microsoft.com si vezi ce trebuie sa aiba un calculator pentru a suprta un windows 8.Acolo da cum trebuie sa fie calculatorul. Oricum trebuie sa ai peste 2gb ram, peste 1 gb procesoru iar placa video sa aiba nu stiu ce direct x.PLus ceva spatiu pe hard nu stiu cit. Apoi cumperi windows 8 pro ca merge sigur, Sau poti lua si windows 8 Enterprise gasesti tu de unde sa "cumperi".Cam asa stau treburile asa ca bafta.

| ciprian666 a răspuns:

Ba e mai bun windows 7 merg jocuri da pe windows 8 nu merg