Sa poti rula un joc de pc pe consola inca nu am auzit sa se poata, dar cine stie poate reusesti chestia asta cumva.
In principiu ca sa joci un joc pe consola, acel joc trebuie sa fie destinat pentru a fi rulat de pe consola si doar de pe consola. La fel e si cu pc-ul
La pc nu poti rula un joc pentru windos pe machintos sau linux,
La fel si la console
Dar din ceva amintiri, parca cu emulatoare puteai sa rulezi jocuri de consola pe pc dar nu si invers.
Geniule, poate n-am formulat bine: eu descarc jocul de pe un site de to*ent care e pentru consola deci scrie ex: GTA V for PS3, pe PC. Apoi cum fac sa il pun pe un CD sa mearga pe consola. REZUMAT: descarc jocul pentru ps3 pe pc, apoi il pun pe un cd sau dvd cumva ca sa mearga pe consola.
Nu merge. Poti sa te joci asa doar daca ai consola modata si numai cu jocurile in memoria interna a consolei sau prin adaugarea unui hard extern cu jocul pe ea
"Aş vrea să-mi spuneţi cum fac să-mi iau un joc de pe net, pe PC şi să-l fac să mearga pe PS3"
Oricine ar fi citit ce ai scris tu ar fi inteles la fel ca mine.
In fine, ideea e ca ce vrei tu, sa scrii jocul pe un mediu digital ca ulterior sa il poti juca pe consola nu se poate din cauza protectiei pe care Sony a pus-o pe unitatea optica si alte cateva rahaturi de protectie pe dvd/blu-ray-rile cu jocuri
Din nou, [...] Geniule, am zis: "Geniule, poate n-am formulat bine:"
Da am consola deblocata sau cum sa zic merg si jocurile care nu sunt pe CD original
Da am un joc descarcat prin to*ent pentru ps3 (consola) in varianta iso
Cum fac sa mearga pe consola
Din cate stiam trebuia sa il copiez mai sepcial asa cum se copiaza si Windows-ul
Sau trebuie sa il bag printr-un HDD extern si apoi ma joc de pe HDD extern conectat la consola
Cum fac sa il trec pe consola imi trebuie niste programe
Si mai ceva daca tot ai adus vorba de HDD externe
Daca iau un HDD ex. pur si simplu il conectez prin usb si gata am memorie +, sau trebuie sa ii fac si aluia ceva
Sau daca imi iau un HDD dar nu extern si il bag pe ala in locul celui care il am acuma (deci il bag in conola sti nu prin USB sau alte minuni, asa ca sa intelegi) trebuie sa ii instalez de pe PC softul PS3 sau, eu am auzit ca ps3 are in el softu si nu mai trebuie sa mai instalez nimic ca isi face el
Imi cer scuze in caz ca te-am jignit.
Daca ziceai asa de la inceput era mult mai simplu.
Eu am avut consola modata cu fw 3.55 si un soft gaia manger. Pt a transfera jocurile foloseam filezilla un program cu care transferam online continutul pc-ului pe memoria ps3-ului. exista un mare dezavantaj, nu puteam sa joc online asa ca a trebuit sa renunt la modare.
Daca ai consola modata trebuie sa ai si un program din care deschizi jocurile instalate pe consola.
Daca nu esti sigur ca ai consola modata te sfatuiesc sa te duci la cineva sa o modeze si sa iti instaleze gaia manger(mie cu ala mi s-a parut cel mai simplu de intrat in jocuri) si dupa aia cu filezilla iti transferi continutul pe consola prin intermediul internetului(ai nevoie de un router pentru ca iti trebuie conexiune si la pc si la consola)
Inca ceva. pentru a te juca ai nevoie de un disc original in consola pentru ca protectia este pe unitatea optica(adica daca consola nu iti vede un disc original in unitate nu te lasa sa rulezi nici un joc)
Mai multe nu mai tin minte dar stiu ca sunt o gramada de tutoriale pe youtube inclusiv linkuri cu softul de modare si ce trebuie sa faci ca sa te poti juca.
Dar sfatul meu ca sa nu iti brick-ui consola e sa mergi cu ea la cineva care stie ce face.
HDD. da poti folosi hdd extern doar ca trebuie formatat FAT32 si gata, ai memorie extra pe consola.
De ce fat32 si nu NTFS pe fat32 nu pot sa pun mai mult de 4 giga si unele jouri au 10, 14, etc?