| robertrrb445 a întrebat:

Puteti sa imi spuneti si mie va rog de ce nu imi merg setarile? Am windows 10. Problema e urmatoarea:intru pe setari, incarca si se inchide…

Răspuns Câştigător
| Sibiescu_Ionut_1993 a răspuns:

Am avut si eu problema asta, este de la noul update de la windows 10.
Normal ca sa stergi un update trebuia sa deschizi setarile, dar cum nu este posibil...
Urmeaza pasii astia pentru dezinstalarea update-ului:
Da restart la pc si cand vezi ca intra in windows mai da restart o data si repeta inca o data acelasi proces pana intra in Startup Automatic Repair. De aici selectezi ceva gen uninstall update sau ceva de genul si apoi o sa mearga fara probleme. Funda?

3 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Dispare din task manager sau? Incearca o actualizare a sistemului de operare daca e disponibila, o instalare curata, actualizarea si instalarea driverelor de pe site-ul placii de baza cat si runtime-urile necesare. Eroarea este software cel mai sigur, si poate proveni si dintr-un conflict de drivere, componente lipa (ale sistemului de operare), ideea de "virus" etc.

| TitanGelTM a răspuns:

Ai luat virusi de la site-uri xxx cu homosexuali. stai calm ca am patit si eu, instalaeazati mcafee si dai o scanare. daca tot sunt aici iti recomand https://tare.ro/maraton-forte te ajuta sa fi tare si viril ca sa nu mai ai penisul mic si sa fi nevoit sa te uiti la filme de adulti salbatici!

da funda :X

| Sibiescu_Ionut_1993 a răspuns (pentru TitanGelTM):

De aia ai tu numele acela, nu? laughing))