I-ați o cameră foto compactă la 1000 RON iei una foarte bună care face poze foarte bune dar să nu te aștepți ca un DSLR.
http://www.emag.ro/......DJY7CBBBM/
Care e diferenta dintre dsrl si camera compacta?
Diferența e mare rău de tot.
Cea DSLR folosește o o oglindă în interiorul său și vizor. Adică folosește o prismă acel aparat DSLR în interior.
Pentru a face o poză te vei uita numai pe vizorul acela.
Senzorul este mare deci va capta lumină multă și pozele vor ieși clare.
Prețul este și el piperat începe de pe la 1500 RON până la 15000 RON.
Sunt aparate profesionale în nici un caz pentru amatori.
DIferența este foarte mare intre o poză făcută cu un compact și un DSLR sau MIrorless.
Aș spune că un compact cu un senzor măricel pentru un user obișnuit este foarte bun. Totul se învârte în jurul senzorului dar și al shutter-ului acela. Pentru a avea imagini clare trebuie să ai un senzor mare care captează multă imagine chiar și atunci când e semi intuneric.
Mi se pare cam slabuta camera care mi-ai dat-o
Atunci cumpără una mai tare de 1500 RON.
Nu ma refer la bani...
La pretul asta imi iau unul mai bun
Da-mi tu niste exemple la ce as putea
Aaa deci tu nici nu sti ce o sa faci cu camera, pai in cazul asta poti sa faci poze cu telefonul, daca cumperi o camera digitala face ce face si mobilul si daca cumperi un dslr e o gramada de bani si daca tu nu ai la ce sa-l folosesti nu vad rostul, intai fa practica cu telefonul si daca nu te satisface atunci sa te gandesti la o camera foto
Pai as vrea mai mult pentru poze artistice, si pentru peisaje dar mai mult la oameni
, sper ca ai inteles, la altceva nu stiu la ce as putea sa o folosesc
Pai poze artistice poti sa faci si cu un telefon cu o camera acceptabila, omu face poza artistica nu camera, poti sa iei un dlsr de 50 de milioane si daca nu ai talent la fotografiat degeaba il iei
Se invata in timp...
Mara6392 întreabă: