| PlayerE7 a întrebat:

Salut TPU! Zilele astea ma plictiseam pe Grindr (da, judecati-ma) si am dat de cineva, am vorbit noi si la un moment dat m-a intrebat de unde sunt, nu am vrut sa ii spun si dupa ceva timp imi spune locatia aproximativa in care ma aflu, stiu ca imi spusese ceva gen vreo 50 de m de mine. L-am intrebat cum a facut, nu a vrut sa imi zica. M-am informat si eu nitel si am gasit doar metode de afla IP cu link-uri sau poze dar nu se lega cu ce a facut el, pentru ca nu imi trimisese nimic de felul acesta. Stiu ca arata distanta dintre cei doi utilizatori da asta se poate lua ca raza si poate fi oriunde. As dori, sa stiu si eu metoda prin care a facut asta, pas cu pas daca se poate va rog.

3 răspunsuri:
| eckblume a răspuns:

Daca aplicatiei i-ai permis sa iti acceseze locatia, e posibil sa fi fost afisat, iar acea persoana sa fi vazut.
Btw, ai grija cu securitatea pe net. Stii ca pe astfel de aplicatii intalbesti si oameni periculosi. Uite ca am gasit ceva: https://www.quora.com/How-can-I-find-a-specific-person-on-Grindr

| MrkiddyKid1 a răspuns:

Cel mai probabil ai accesat un link de tip IP-GRABBER in timpul conversatiei, el poate fi deghizat sub forma de link normal prin procedeul de "redirect". Lucru care nici nu e greu de facut dar nici nu poate fi explicat pas cu pas pe TPU. In principiu nu ai de ce sa iti faci griji, faptul ca el iti detine IP-ul nu reprezinta nici un fel de amenintare in sine.

| PlayerE7 explică (pentru MrkiddyKid1):

Aaaa, pai nu faptul că a aflat locația ma neliniștește. Asta contează pe putin. Eu vreau sa aflu cum a facut, ca poate la nevoie sa fac si eu laughing)). Dar nu cred ca a facut asta cu link ca nu mi-a trimis.