| PaunRG a întrebat:

Salutare! Am o pereche de airpods pro 2 de ceva timp iar de vreo doua zile daca nu am media la maxim casca stanga se aude mai tare iar daca activez si noise cancelling ul, adaptive mode sau chiar si transparency chiar daca sunt date la maxim tot se aude mai tare casca stanga.Am incercat sa le resetez dar fara rezultat.Ce credeti ca pot face pentru a avea un rezultat? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Iulianabc a răspuns:

Salutare,! Îmi pare rău să aud că ai probleme cu căștile AirPods Pro-urile tale. Pentru a rezolva această problemă, poți încerca următoarele:
1. Verifică dacă nu există murdărie sau resturi în căștile AirPods. Curăță-le cu grijă folosind o cârpă moale și uscată.
2. Asigură-te că software-ul AirPods-urilor și al dispozitivului tău este actualizat la ultima versiune disponibilă.
3. Încearcă să le resetezi din nou, dar de data aceasta asigură-te că urmezi cu atenție instrucțiunile de resetare specifice modelului tău de AirPods.
4. Dacă problema persistă, este posibil să fie necesar să contactezi asistența tehnică Apple pentru a obține ajutor suplimentar sau pentru a verifica dacă este nevoie de înlocuirea căștilor.
Sper că aceste sugestii te vor ajuta să rezolvi problema cu AirPods Pro-urile tale! Răspuns favorit?

1 răspuns:
| Hyperion7 a răspuns:

Cred că ar trebui curățate, ia o periuță moale, daca nu ai de aceea specială, merge și una de dinți și cureți efectiv orificiile prin care pătrunde sunetul. Daca nu ai mai făcut până acum asta, cam asta ar fi explicația.