| dosia26 a întrebat:

Salutare. caut si eu un grafician foto pentru a edita o poza pentru imprimare ...eu nu ma pricep. vreau sa fac un fanion pentru o echipa de fotbal si nu este buna poza care o am ..trebuie editat. ca nu poate fi printata. daca este cineva sa ma ajute. multumesc frumos!

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Orice poza se poate edita si tipari usor, chiar si din programul "Paint" din Windows (formate acceptate: bmp, jpg, etc.).
Din alte formate, convertirea se poate face online, pe mai multe site-uri.

| dosia26 explică (pentru Bula):

Stii cum este. daca nu te pricepi la asa ceva, nu ai cum sa faci si de aia apelez la cineva care cunoaste

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Doamne ferește. Bula cred că este pe puțin campionul in răspunsuri eronate, mediocre și dezinformate. Cât poți fii de ignorant omule? Ești real? Fotograf FIAP de peste 25 ani aici. Graficianul este grafician, editorul foto este editor foto. Nu fa confuzie. O poza (poza este făcută de pozari, cu telefonul și fără cunoștințe foto - fotografia este făcută de fotografi cu cunoștințe foto - mă îndoiesc că pozarii au habar de triumviratul viteza declanșator - apertura -ISO). Acestea fiind spuse, daca ai o poza fotografie "care nu este buna" defocalizarea, sub sau supra-expusa, mare scofala nu se poate face. Nu poți face o roata dintr-un patrat și nici caută colțurile cercului. Daca ai detalii mai multe, PM și vedem ce se poate face. Baftă.