Daca navigatorul nu e prea vechi, ar trebui sa'l poti conecta la un PC cu ActiveSync. Este gratuit si se descarca de pe site'ul Microsoft in functie de windowsul pe care il ai!
Am incercat sa descarc activesync da imi spune ca am nevoie se un soft mai nou decat vista ( eu am win7, nu inteleg de ce da ma rog) iar cand incerc sa deschid orice aplicatie de pe gps sub windows imi spune ca nu e o aplicatie valabila...ca si consecinta nu pot descarca nici un upgrade, nu gasesc nici un site unde pot descarca asa ceva. oricum mersi mult pentru sfat
Daca ai Igo8 pe card treaba e mult mai simpla decat pare. Descarci *Primo 2. o si redenumesti "executabilul" si "folderul" (daca exista), exact ca softul de pe card!
*(pe unele GPS-uri mai vechi nu functioneaza Primo 2, dar merg puse doar hartile pe Igo8).
Pentru noul soft cat si hartile 2013/2014 le poti cauta cu multa rabdare pe Forum Romania Inedit.
Mersi mult
Vezi ce extensie au hartile tale de pe igo8!
Daca au ".fbl" atunci hartile necesate pentru Igo8 sau Primo arata asa: Romania_83_NQ_2013.Q2_130718.fbl
GPS-ul nu necesita conectare la laptop pentru a naviga. Conexiunea la laptop te ajuta daca vrei sa ii faci un update la harti, de exemplu, dar pentru navigatie nu ai nevoie de nici o alta conexiune. Eventual de conectarea la bricheta, pentru a nu ramane fara baterie.
Update-ul hartilor si celorlaltor fisiere din "content" se face foarte usor daca ai Igo piratat, pur si simplu le copiezi pe cele noi si le stergi pe cele vechi.
Daca e softul original, atunci e mai complicat...
Softul nu e cel original, l-am schimbat cam de un an si ceva, e un soft igo8. am vazut intr-un clip pe youtube cum un sofer de camion isi planuia traseul pe laptop si ii indica traseul exact ca si cum ar fi navigat cu gps. din pacate n-am vazut si nici n-am gasit un site unde sa pot descarca harti noi 2013, si mie mi-ar fi trebuit pentru camion( interdictii de tonaj gabarit si una alta). eventual daca ai putea sa-mi areti un site mi-ar fi de mare folos. oricum iti multumesc pentru timpul acordat!
Daca ai soft Igo8 instalat, totul e foarte simplu. Nu ai nevoie de Primo2 si de nimic altceva, Igo8 este foarte bun. Asa cum am spus, nu ai nevoie nici de laptop, decat pentru a descarca hartile si a le copia in terminalul GPS. Nu stiu cum conlucreaza GPS-ul cu laptopul pentru a naviga, dar oricum dupa mine este absolut inutil. Iti poti eventual verifica ruta indicata de GPS cu rutele sugerate de diverse site-uri de rutare, dar mai mult de atat nu cred ca te ajuta.
Hartile si tot ce ai nevoie le gasesti pe www.gpszone.ro (trebuie sa iti faci cont, e gratuit), unde vei gasi inclusiv fisiere cu rute pentru camioane. Tot ce descarci trebuie salvat pe cardul de memorie, in folderul "Content", in subfolderul corespunzator. E mult mai greu de explicat decat de facut, dar gasesti instructiuni detaliate pe acel sait.