Am facut treaba asta cu Adobe Audition. Eu oricum am cele necesare la indemana, daca vrei imi dai adresa filmului daca e pe youtube, si daca vrei o parte din mp3 zici care, iar eu iti dau o adresa sa iei mp3.
Salut! Incearca ceva mai simplu: intra pe www.zamzar.com si da copy paste la link-ul acelui videoclip, selecteaza formatul in care doresti sa faci conversia (ex. mp3) si pune adresa ta de e-mail. In momentul in care conversia e gata poti sa te uiti in e-mail si vei primi un link de unde poti sa descarci melodia. E gratis, simplu si e mai fain! In plus poti sa vezi daca mail-ul respectiv contine sau nu virusi spre deosebire de alte programe.
Succes!
O zi buna!
Daniel.
Buna! cred ca: YouTube Converter! ar fi perfect pentru ce vrei tu...succes!
Intra pe asta...pe mine m-a ajutat. Scoate muzica dar nu o poti taia din ea...http://www.video2mp3.net/ copiaza-l si pune-l sus unde scrie linkul ca nu ma lasa sa ti-l dau direct
Pai... exista YouTube Downloader, dar nu poti taia cu el, doar scoate melodiile din clipurile de pe YouTube.
P. S. Il gasesti gratis pe net, doar cauta YouTube Downloader
Cristacheceliute poti sa ma ajuti si pe mine, vreau sa scot melodia mp3 dintr-un clip de pe youtube, cauta asa: DACIA" DACIA"...inca mai scrie istorie! ma gasesti la id gabriel_msg3 si imi spui ce ai rezolvat.
Ina nu ai inteles intrebarea. am youtube downloader mha. eu vreau sa scot melodia dintr`un video si sa o am mp3 nu sa scot video.
Http://listentoyoutube.com,, introduci URL-ul videoclipului de pe youtube si dai go dupa care descarci melodia mp3.
Poti sa descarci videoclipuri de pe net cum ziceau mai sus cu youtube donwnloader sau mai nou a aparut si trilulilu downloader, dar de editat, cel mai bun pe care il stiu e cool edit pro.
Ai nevoie de doua prgrame, unul de editare video si unul de conversie, iti recomand FreeVideoCutter pentru editare si OjoSoftConverter pentru conversie din video in mp3, bafta!