| DeeaPustoaica a întrebat:

Stie cineva un program de scos melodia mp3 dintr`un video? Si daca se poate si taia melodia si extrage doar ce este dorit? Va rog ajutati`ma... cel mai folositor rasp. va primi fundita :X

20 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Am facut treaba asta cu Adobe Audition. Eu oricum am cele necesare la indemana, daca vrei imi dai adresa filmului daca e pe youtube, si daca vrei o parte din mp3 zici care, iar eu iti dau o adresa sa iei mp3.

| MisterKat a răspuns:

Salut! Incearca ceva mai simplu: intra pe www.zamzar.com si da copy paste la link-ul acelui videoclip, selecteaza formatul in care doresti sa faci conversia (ex. mp3) si pune adresa ta de e-mail. In momentul in care conversia e gata poti sa te uiti in e-mail si vei primi un link de unde poti sa descarci melodia. E gratis, simplu si e mai fain! In plus poti sa vezi daca mail-ul respectiv contine sau nu virusi spre deosebire de alte programe.

Succes!

O zi buna!

Daniel.

| antonius74 a răspuns:

Eu folosesc nero wave editor, pana acum nu m-a dezamagit.

| lifeForJesus a răspuns:

Buna! cred ca: YouTube Converter! ar fi perfect pentru ce vrei tu...succes!

| AndutzaAndu09 a răspuns:

Intra pe asta...pe mine m-a ajutat. Scoate muzica dar nu o poti taia din ea...http://www.video2mp3.net/ copiaza-l si pune-l sus unde scrie linkul ca nu ma lasa sa ti-l dau direct

| ina a răspuns:

Pai... exista YouTube Downloader, dar nu poti taia cu el, doar scoate melodiile din clipurile de pe YouTube.
P. S. Il gasesti gratis pe net, doar cauta YouTube Downloader

| gabryel a răspuns:

Cristacheceliute poti sa ma ajuti si pe mine, vreau sa scot melodia mp3 dintr-un clip de pe youtube, cauta asa: DACIA" DACIA"...inca mai scrie istorie! ma gasesti la id gabriel_msg3 si imi spui ce ai rezolvat.

| jo_7646 a răspuns:

Pentru taiat melodia eu folosesc: SoundForge 6 (Imparte melodii)

| DeeaPustoaica explică:

Ina nu ai inteles intrebarea. am youtube downloader mha. eu vreau sa scot melodia dintr`un video si sa o am mp3 nu sa scot video.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar namsi vreau si eu sa stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sugeo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://listentoyoutube.com,, introduci URL-ul videoclipului de pe youtube si dai go dupa care descarci melodia mp3.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.video2mp3.net/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care ii cel mai bun program de scos melodi de pe net

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... poti scoate melodia de pe'' fisierul meu'', poti scoate video sau doar melodia fara video.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nam cum sa te ajut

| unavailiable93 a răspuns:

Poti sa descarci videoclipuri de pe net cum ziceau mai sus cu youtube donwnloader sau mai nou a aparut si trilulilu downloader, dar de editat, cel mai bun pe care il stiu e cool edit pro.

| ramy_5584 a răspuns:

Nu stiu...si eu caut

| klau27 a răspuns:

Ai nevoie de doua prgrame, unul de editare video si unul de conversie, iti recomand FreeVideoCutter pentru editare si OjoSoftConverter pentru conversie din video in mp3, bafta!

| roncaroll a răspuns:

Cu KMP Player scoti tot ce vrei iti garantez 100%