| CraZyKid`SiSi a întrebat:

Stiti vreun program care sa micsoreze marime pozei. vreau sa pun o poza undeva si maxima marime e 256k. iar a mea e mai mare:9.plz help cat de repede... apropo. dau fundita la cel mai bun si explicit raspunslove struck

Răspuns Câştigător
| DianaAndra1 a răspuns:

Trebuie sa-l ai si tu happy. Se numeste Microsoft Office Picture Manager. Dai la edit pictures, si ai in dreapta compress pictures.clic acolo happy. O sa ai, tot in dreapta, Documents, Web pages, E-mail messages.Alegi una distre optiuni(care ti se potrivesc tie/(marimii admise). Si dai Ok.
Ai terminat.Salvezi poza cu save as pe desktop si apoi o urci pe ce site vrei tu.

3 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

Photoshop. Deschizi poza, dai sus la Image->Image size şi scrii tu cât îţi trebuie la dimensiuni.

| myname1s a răspuns:

Ai nero instalat? ca sa stiu daca sa. ti zic pasii.pentru ca nero are un porgram inlcus "nero photosnap viewer" care iti permite sa schimbi rezolutia pozei, si implicit dimensiunea ei.

| mady05 a răspuns:

Photoscape e cel mai simplu program...il descarci in instralezi intri in el si jos scrie resize si acolo scrii marimea care o vrei... daca vrei id-ul meu si iti explic pe mess cel mai bine mada_lirca daca imi dai add spune-mi