| andreea_7473 a întrebat:

Stiu ca daca trimiti un anumit numar de mailuri catre adrese yahoo, in 24 de ore, este considerat spam daca depasesti o limita. Stie cineva care este aceasta limita? Mai exact, cate mailuri pot trimite zilnic fara sa fie considerat spam? Iar daca yahoo considera ca am trimis spam, care sunt masurile pe care le ia impotriva mea?

Răspuns Câştigător
| adi_7507 a răspuns:

Sa inteleg ca ai Y! Mail Plus? http://u.nu/2h7y
Daca folosesti vreun soft de "fetch mail" gen YPOPS probabil se aplica aceleasi reguli ca si in cazul web interface, adica 100/ora.

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu cred ca e vreo limita, sau, daca e, e destul de generoasa. Eu am un prieten in Canada. Diferenta de fus orar e de 7 ore. Comunicam pe mail si, uneori (chiar azi), in 4 ore, schimbam cca 50 de mailuri, fara probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde poti trimite cate vrei dar sa nu depaseasca o anumita limita

| andreea_7473 explică:

50 e putin. Vreau sa stiu ce se intampla pe la 100-200, poate chiar mai mult

| adi_7507 a răspuns:

Mesajele nu pot fi considerate spam atat timp cat le trimiti din interfata Yahoo! Mail. Limita este de 100/ora la contul free.

| andreea_7473 explică:

Dar daca le trimit din Outlook?

| andreea_7473 explică:

Ah, am fost eu neclara. Trimit de pe o adresa non-yahoo (ca sa zic asa), catre adrese yahoo, din Outlook. Chiar si asa, yahoo poate considera ca spamez si sa-mi restrictioneze posibilitatea sa trimit catre adrese yahoo. Ca sa fiu sigura, o sa consider ca se aplica regula pe care ai gasit-o tu: max 500 pe zi iar fiecare mesaj sa nu fie catre mai mult de 100 adrese. Informatia asta o cautam, mersi mult!happy

| adi_7507 a răspuns:

Asta schimba tot.
Trebuie sa configurezi Domain Keys (DKIM) pentru domeniul tau si nu o sa mai ai probleme pe viitor. Chestia asta o poate face webhost-ul contra unei sume de bani.
Ma indoiesc ca Yahoo! face restrictii de genul asta, poate doar in cazuri foarte grave. Singura problema e ca mesajele tale vor ajunge la un moment dat in folderul Spam - aici intervine DKIM.