Pe real debrid asta nu merita sa dai nici un ban! De ce?
Pai cu asta de pe trackere nu poti descarca nimic, pentru ca trackerele folosesc programe to r ent!
Cu real rahat vei putea descarca de pe net de oriunde la viteze mai mari, DAR nu de pe trackere! Apoi in ziua de azi ce mai descarci de pe net? Cate o aplicatie, un program free, drivere si cam atat, deci merita? Nu cred
Pai ai vip pe FL dar daca e de un an s-a epuizat, degeaba ti-a ramas langa nume vip ca doar atat ai acum, nu mai poti descarca fara sa ramai la seed... Deci mai bine daca nu ai ce face cu acei bani mai cumpara o data vip! Rankul special nu am citit la ce ajuta dar cred ca e doar numele...
Am spus că îl folosesc pe stremio. cu Real debrid spui că nu te ajută? Ca folosesc revolut mai bag din când in când bani pe el sa cumpar una alta. De exemplu am dat 600 de lei pe VIP. Nu suport blocările În filme si Real debrid. Merge pe server.
Zic altii că merită decat sa platesti Netflix, HBO MAX etc.
Si nu stiu ce să aleg. între rank sau rămân la real debrid sa plătesc incontinuare. adica la 350 de lei pot plăti de 3 ori câte 16 euro. Pe 6 luni Si continui. Daca îmi place. Real debrid
Si cine ți-a spus ca folosesc real debrid pe net? Folosesc API plătit real debrid. configurat cu stremio si nu descarc nimic după net e ca si cum ai plati in 6 luni abonament la Netflix 400-500 de lei. Si tu te poți uita la orice film posibil si fara blocări direct de pe server cache după stremio. Si mai vine si 1 septembrie. Si nu stiu ce naiba să fac. Adică am bani pe revolut nu zic că nu am. Dar nu vreau sa cheltui pe ceva. ce nu mă ajută. Pai daca plătesc 400 sau 500 de lei am 900 de zile pe real debrid.
Pai n-ai zis tu ca ai vreo 8 conturi pe trackere? de ce ai mai avea nevoie de filme online? pai decat sa platesti porcaria aia ca sa poti vedea filme online mai bine platesti Netflix sau mai sunt platforme din astea ca Netflix romanesti care sunt si mai ieftine decat Netflix! filmele online sunt de domeniul trecutului...
Sunt banii tai, fa ce vrei cu ei dar eu iti spun ca le arunci ca nu prea le folosesti cu cap...
Ba da si cele mai populare unele nu toate. deci tu spui ca nu merita? nici rank special? nu stiu am auzit la altii ca e bun. platesti mai ieftin decat pe paltformele de streaming.
si care e o platforma buna online fara reclame pop. nu vreau brave ca pot gasi filmul pe net. si care merita platit. si e ieftin si gasesti toate filmele vechii dar si cele populare. altii platesc Netflix, HBO si multe alte paltforme de genul si nu merita. 1. nu gasesti orice film.
2. e si scump.
faptul ca nu gasesti nici un film nu prea merita. abonament la o platforma de genul.
Dupa cum am zis si ai zis si tu, ai cont pe 8 trackere, descarci orice, oricand, la ce-ti mai trebuie filme online?
Cum am mai zis sunt banii tai, faci ce vrei cu ei!