HEY TPU cum pot sa-mi schimb parola? pentru ca intr-o zii am deschis calculatoru si messu imi intra auomat... din start mi-a aparut ca parola e gresita si daca vreau sa mi-a schimb scrie "sorry... si ceva de genu ca sunt online " si eu nu sunt
 HEY TPU cum pot sa-mi schimb parola? pentru ca intr-o zii am deschis calculatoru si messu imi intra auomat... din start mi-a aparut ca parola e gresita si daca vreau sa mi-a schimb scrie "sorry... si ceva de genu ca sunt online " si eu nu sunt  si acum mi-a aparut "Sorry, this account is temporarily locked" si nu stiu cum dr*** sa  o regasesc  plz va rog moooolt [dau funda]
 si acum mi-a aparut "Sorry, this account is temporarily locked" si nu stiu cum dr*** sa  o regasesc  plz va rog moooolt [dau funda]					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Daca ai norocu sa nu fi uitat raspunsurile la cele 2 intrebari la care ai raspuns cand ti-ai facut ID poti sa dai la forgot your password si completezi acolo
Pai incearca cand nu este online cel care tia luat parola daca nu poti nu prea mai ai ce sa faci...fa-ti alt idi