| esperar a întrebat:

Ziceti-mi si mie filme horror care v-au speriatwinking sau v-au placut mult. Sunt mare fan al filmelor horror, vreau sa vad si alte pareri.

40 răspunsuri:
| iris2131231 a răspuns:

Am vazut multe filme horror dar cel mai mult mi-au placut : The women in black, Final Destination ( 1, 3, 4 ), Saw 7, Dead Silence si Mama.

| ROman1 a răspuns (pentru Nyku_5126):

Am vazut si eu SAW 6... e misto da nu ma prea speriat decat la final un picwinking

| JeffRider93 a răspuns:

Orphan,Mama,Silent Hill (2006),Silent Hill:Revelation,Resident Evil:Retribution,The Ring,The Grudge,Saw,I am legend,The Conjuring (Traind printre demoni),Blood and sex nightmare,Scary or die,The Exorcism of Emily Rose,Bloody Marry,Hatchett, The Walking Dead, A Haunted House, The Purge, 13 erie,American Horror Story,Warm Bodies,Silver Falls,Bait,Unborn,Drag me to hell,Stoker,Dark Skies,Identity,Jennifer's Boddy,Evil Dead,Hansel and Gretel:Witch Hunters,Sinister,Dark Feed,Excision,The Last House on the Left,Jurassic Atack,Hansel and Gretel Get Backed,Dracula,Scary Movie,Magic Magic,Mirrors,The Cabin in the Woods,One missed call,Constantine,Shutter,Fright Night, Smile, The Woman in Black, The mummy, Vampire Diary.

| QchiuQ a răspuns:

Mie mi-a placut mult,, Evil Dead'' si,, Drag me to hell''

| gabrielsimpetru a răspuns:

EU ți-aș sugera să te uiți la Evil dead (2013)(Extra HORROR).

| tarantulaverde a răspuns:

Pot sati recomand dn cele pe care le-am vazut eu si crede-ma primestio adrenalin ain singe :
sinister - un film extraordinar,
saw (1, 2,3, 4,5, 6,7, 8) chiar daca par ca sunt multe, doar incepi sa privesti primele 2 si restul fara sa vrei o sa le privesti, sunt foarte interesante, si serios e preferatul meu film, cu toate cas unt atit de multe si sunt legate una de alta foarte strins, si atunci cind ajunji la 7 intelege adevaratul sns al filmului
insidious (1, 2, ) filmul 2 este acum 2013, fascinant,chiar e senzatie,e foarte inspaimintator,si mai ales recomand sa il priveshit noaptea,lumina stinsa si volumul la matim,atunci intelegi cu adevarat ce inseaman un film horror
ar mai fi unul,care este foarte, foarte horror, poate cel mai horror pe care l-am vazut eu :,, the conjuring,, e 2013, l-am privit, iti spun e super tare, si da mai poti vedea,, mirror,, 1, si 2,, inceputul la 2 e interesant big grin mi-a placut adica vezi daca iti plac recomandarile mele, imi scrii in privat, ca mai multe pe care le-am vazut, te-am pupat, astept funda

| tarantulaverde a răspuns (pentru 911targa):

Le-am vazut pe toae, super alegere chiar recomand

| AndreutzaDreamy3 a răspuns:

Child play, child play2, child play3, bride of chucky,seed of chucky,curse of chucky(acesta e cel mai fain)
the haunting, the conjuring, drag me to hell(este foarte de groaza m-am speriat rau de tot), saw(1, 2,3, 4... )paranormal activity,silent hill,the grudge,the cabin of the wood,evil dead,one missed call, the ring, a nightmare on the elm street, friday 13, the texas chainsaw massacre, halloween, scream, stiu ce-ai facut asta vara
Fundita big grin

| LoveStoryLoveYou a răspuns:

-The Conjuring
-Annebelle
-Jessebelle
-Cassadaga
-Ouija-Jocul Spiritelor

| Gabriela19loredana77 a răspuns:

Știu că e cam târziu să îți răspund la întrebare dar, îți face plăcere ca inima ta să bată de zici că urmează să fugă din piept?

Să te speri?

Intr-o zi filmele acestea te vor afecta rău

Fie psihic dat findcă cunosc câteva persoane (printre care și eu) care se uitau la filme horror

Eu m-a-i puțin dat findcă mă speri de acele urâțenie din filmele acelea de kkk

Acele persoane acum nu pot dormi în pace noaptea ßi se comportă de zici câ au înebunit

Eu am văzut primul meu film de groază cu 2 fete și un băiat în fața blocului ca-să nu ne prindă părinții

Deci jur că de atunci nici dracu nu m-a ma-i pus să mă uit urâte filme

Prefer unul de acțiune cu lupte prefer filme de fantezie sau prefer un film romantic chiar dacă rad aiurea ca o proasta tot timpul sau prefer sa citesc o carte nu sa mor de frica de la filme de groaza