Ghost(e super-preferatul meu e putin gen sf insa e grozav) il am daca il vrei ti-l dau!
The Grudge 3. Mi-a creat o senzatie deosebita.Super tare filmul.Sal vezi noaptea cu vreo 5 tovarasi ca sa vezi adevarata nuanta a filmului!
Nu cred ca m-a speriat nimic, dar mi-a placut foarte mult SAW 6. Ti-l recomand.
Final Destination-toate-se moare din plin, se moare sinistru, cu multă imaginaţie din partea scenariştilor... şi horror-urile japoneze... îţi ridică părul în cap
Pranormal activity, am plans 5 min la final,. si 2 saptamana nu am putut sa dorm,, e infricosator la sfarsit...afecteaza psihicu`
My bloody valentine
The house of wax(casa de ceara)
New moon
Drag me to hell:-ss
Si eu sunt fan horror
Cateva filme care mi-au placut si de care-mi amintesc acum ar fi:
Mirrors
The exorcism of emily rose
The exorcist
House of wax
Psycho
Night of the Living Dead
The Texas Chainsaw Massacre
A Nightmare on Elm Street
Drag Me To Hell
The Hills Have Eyes
Cannibal Holocaust
House of wax :-ss
Drag me to hell :-ss
Shutter :-ss
Motelul groazei... asta mi se pare tare rau :-ss
One missed call :-ss
Mirrors... :-ss
Scream :-ss
Creep :-ss
http://www.cinemarx.ro/filme-horror/
Am vazut saw 6 : 911targa, sunt tari filmele din seria Saw. Cel mai mult mi-a placut saw 5 :X
Yeti curse of the snow demon pe mine ma cam speriat pentru ca numi plac genu asta de filme.
Sa comentez raspunsurile voastre Multumesc all!
-Filmul ghost nu este horror, este drama - comedie, dar merci de film o sa ma uit
-SAW 6 l-am vazut
- Silent Hill nu prea mi-a placut
-The Grudge toate filmele mi-au placut, sunt intr-adevar horror
-Vacanta mortala nu am vazut filmul, o sa il vad
- Final Destination... un film care mi-a placut foarte mult ( toate partile)
-Paranormal Activity l-am vazut este horror... este in genul documentarelor de pe discovery,, Fenomene Stranii"
- madalinutza - The house of wax mi-a placut foarte mult, este super realizat.
- lonutzsa - The house of wax, The Texas Chainsaw Massacre, Psycho sunt tari din cele care le-ai mentionar, iar The Exorcist nu mi-a placut
Ei bine, filmul meu preferat horror este "SHUTTER", varianta japoneza... nu doar ca este horror, ci este si psihologic, ceea ce este de 2 ori mai sick . m-am uitat de vreo 5 ori la el, dar de fiecare data imi bate inima de sa-mi sara din piept inainte de fazele care te sperie (si chiar nu exagerez
). nu stiu despre altii, dar pe mine "the ring 1" m-a speriat atat de tare, inca din primul sfert din film, incat nu m-am putut uita la tot filmul si nici acum nu pot
. asa... mi-a placut mult si seria "tacerea mieilor", cu hannibal lecter, care tot asa, e mai mult psihologic. iar ultimul film pe care l-am vazut a fost ceva de genu "De inchiriat (2006) / Para entrar a vivir / To Let". ti-am scris varianta in romana, spaniola (originala) si engleza. misto filmul. nu neaparat cel mai infricosator, dar merita vazut
.
Doar ce am terminat de vizionat filmul,, The Midnight Meat Train" ( Metroul groazei ) este un film in care un criminal omoara oameni in metrou, mult sange... uitati-va! Mie mi-a placut
Wow si eu sunt mare fan al filmelor horror iti recomand: stay alive, intoarcerea, venom, furnalul, 13 zile de infern, si mai sunt dar pe moment am uitat numele filmelor...
Credeam ca toate Saw-urile mi-au pus capac insa dupa ce am vazut Paranormal Activity nici acum nu pot dormi nu te uita
mai ales singura si noaptea:-s
Iata cateva:
-The wicked
-Dead snow
-Wrong turn 1, 2, 3, 4, 5
-Scarce
-Apparition
-Saw 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
-Jeeper's creepers 1, 2, 3
-No one lives
-Autopsy
-The house of wax