| alex19051988 a întrebat:

As vrea sa imi cumpar un smartphone si intru pe multe site-uri oficiale ale brandurilor gen Evolio, E-boda, Utok, Allview etc. deoarece nu vreau sa imi cumpar un telefon foarte scump maxim 300 RON. Eu copiez modelul telefonului apoi dau cautare deoarece am instalat add-onul Price Expert, dar nu prea arata multe site-uri mai ales nu arata site-ul brandului acelui telefon unde preturile sunt mai mici decat celelalte cautari care mi-a gasit de pe internet.

Mi-ar trebui un comparator de preturi foarte bun care sa imi gaseasca toate ofertele produselor acelui telefon la cautare nu ma intereseaza daca este site sau add-on. Imi doresc sa gasesc cel mai mic pret posibil mai ales ca nu sunt hotarat la un anume model de telefon. Vad preturile si apoi care are mai multe functii incluse pe acela il aleg in cos.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Ete fis, ce vrei sa compari? Preturile de pe site-ul oficial sint cele de referinta, slabe sanse sa gasesti mai ieftin. Cauta cu Price.ro, pentru orice eventualitate. In bugetul tau as recomanda Utok pentru simplul fapt ca are 5 ani garantie si daca il vinzi peste 3 automat poti sa ceri ceva mai mult fiindca vinzi un telefon inca in garantie.

2 răspunsuri:
| Dorin_Rosu_1997 a răspuns:

Eu iti recomand Allview a 4 you. sau Allview a5 quad

| alex19051988 explică:

Mers foarte mult, iar aplicatii pentru browsere cunoasteti ceva in afara de Price Expert si Price Rocket.